Orzax İlaç Ocean Markasının Ürün Değişimindeki Hayal Kırıklığı

Güvendiğim ve sevdiğim bir marka olan Ocean'dan Imunol şurup düzenli olarak kullanıyordum. Eczaneden aldığım son dört adet kampanyalı üründe problem yaşadım; ağır bir yanık kokusu ve tadı mevcuttu. Ürünü kullanmaya başladığım için 1 ay sonra fark ettim ve değiştirmek istediğimde Ocean firması önce problem çıkardı ama sonra değişimi kabul ettiler. Ancak bu sefer de 4 kutu ürünü, son kullanma tarihi 6 ay sonra olan ürünlerle değiştirdiler. Açıkçası firmanın genel tavrı hoşuma gitmedi ve bir daha bu markayı kullanmayı düşünmüyorum.

1 Destek
30 Nisan 2024 11:25 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ben Orzaks İlaç Ürün Uzmanı Görkem. Şikayetinize istinaden gerekli açıklamalar aşağıdaki gibidir. Orzaks İlaç olarak, “Sağlığa Hediye” anlayışı çerçevesinde 150’e yakın gıda takviyesini; yüksek kalite ve üretim standartlarına göre üreterek, 20 yılı aşkın süredir siz değerli tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Ürünlerimiz T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı regülasyonlarına göre üretilmekte ve satışa sunulmakta olup tek yetkili satış noktaları Türkiye’deki eczanelerdir. Eczanede yer alan her Orzaks İlaç ürününün güvencesi firmamıza ait olup her partideki ürünler aynı kalite ve özenle üretilmektedir. Ürünü satın aldığınız eczane ismi, il ve ilçe bilgisini paylaşırsanız en kısa sürede eczacınız ile iletişime geçilecektir. Size yardımcı olabilmek için mesai saatleri içerisinde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatır, paylaşmış olduğumuz numaranın genel merkez iletişim numarası olduğunu belirtmek isteriz. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yapılan açıklama yeterli geldiyse profilimizden değerlendirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla,

Tuba
30 Nisan 2024 19:34

Eğriköprü Eczanesi Sivas

Tümünü Gör
Orzax Ocean D Vitamini İçinden Çıkan Saç!

Orzax Ocean DVitamini İçinden Çıkan Saç!

Eda
Orzax Acaba Önce Vitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Orzax Acaba ÖnceVitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Elif
Orzax İlaç Ocean Microfer 1ml