Ali sonuçtan hiç memnun değil

Origin Hesabıma Erişim Yok Farklı Hesaba Atıyor!

Origin Hesabıma Erişim Yok Farklı Hesaba Atıyor!
15 Mayıs 2024 02:20

Yıllar önce Origin hesabıma giriş yapabiliyordum fakat şu an ea olduktan sonra aynı E-postam ile giriş yaptığım halde farklı hesaba giriş yapıyor. Oyunlarım yok hiçbir şey yok. Arkadaşımdan kendi hesabımı buldum. Her şey içinde görünüyor fakat hesap adı numaralandırılmış halde değişik. Hesabıma dair hiçbir şey yok ve giriş yapamıyorum. Lütfen yardım edin çözüm bulamadım ve giriş yapamadım.!

24 Mayıs 2024 22:36

15.05.2024 Tarihinde Origin (ea) hakkında yapmış olduğum şikayetimde aynı hesap bilgilerim ile giriş yaptığım zaman bambaşka bir hesapla karşılaştığım durum hakkında farklı form sitelerinden benzer şikayetler okudum fakat bakıyorum da herhangi bir çözüme ulaşılamamış. Aynı durum benim de başımda ve şikayetime dahi dönüş yapma tenezzülünde bulunmadılar. Konuyla ilgili araştırmalarım sürüyor. Peşinizi bırakmayacağım emek yiyen insanlar mahlukatları.! Acil dönüş yapılmasını istiyorum, acil!

Ali
Ali
15 Mayıs 2024 02:50

Şikayetimde de söylediğim gibi arkadaşımın hesabından bu görüntüdeki kendi hesabıma giriş yapamıyorum. E-posta ve ıd aynı olmasına rağmen farklı ve bomboş bir hesaba giriş yapıyorum.

27 Haziran 2023 17:58

10 Eylül 2023 19:44

23 Ocak 2024 20:49
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Faceıt Hesabımın E Posta Adresini Unuttum. Giriş Yapamıyorum!

Ercan
09 Ağustos 2023 14:42
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Sonoyuncu.com Sonoyuncu E-postamı Kabul Etmiyor.

10 Temmuz 2024 10:41