Oyun Hanem

tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Oyun Hanem ile ilgili bir şikayetin mi var?
119 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Oyun Hanem Hesabın Şifresi Ve E Posta Vermedi!

Oyun Hanem hesap aldım. Şifre ve e-posta vermedi. Benim babam avukat değilse, dava açacağım. He-Man paramı geri verin ya da hesabın şifresini ve e-postasını verin.

Oyun Hanem Hesabın Şifresi Yanlış

Hesap birden fazla kişiye verilmiş. Oyuna girmeye çalışıyorum fakat hesapla şifre uyuşmuyor diyor. Oyun hanem'e her yerde yazdık. Eğer cevap vermezlerse Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağız. Hesap ismi e** ş**. Canlı desteğe de yazdık. Aramaya da çalıştık.

Oyunhanem Rondom Hesap PUBG

Oyun hanemden 125 TL'lik ve 85 TL'lik random hesaplar aldım. Birinde hiçbir şey yoktu ve ismi annen olarak değiştirilmişti. Dalga geçiyorlar gibi. Diğeri de telefon onayı istiyor. Bu nasıl olabilir? Resmen iki hesaba birden giremiyorum ve destek ekibinin çalıştığını hiç sanmıyorum.

2 hafta önce

Oyun Hanem Hesap Askıya Alınmış

85 TL'ye aldığım ürün bana hesap askıya alındı olarak geldi. Bu sorumu çözdünüz lütfen biz bunu o kadar para veriyoruz. Bu sorunu çözmenizi rica ediyoruz. Bir daha da böyle bir sorunla yaşamamayı öneriyoruz size. Bu sorunu tek ben yaşamıyorum herkes yaşıyor

4 hafta önce

Oyun Hanem Bakiye Sorunu Yaşadım

Bakiye yükledim ama para hesaba geçmedim ve yardımcı olmuyorlar sizden yardımcı olmanızı bekliyorum.

Efe
4 hafta önce

Oyun Hanem Random Hesap Aldım

199TL ye random hesap aldım :d bilin bakalım ne yapmışlar? Hesap 1 level yeni açıp vermişler yok şu kadar skin yok bu kadar hala da çözmediler. Canlı desteğe yazıyorum bakmıyor. Dc giriyorum bakmıyor yaptıklarının yanlış olduğunu söylememe rağmen hala çözmediler. Bir tane hesap atmışlar Tabi ki k...

Oyun Hanem Random Hesap Aldım
06 Mayıs

Oyun Hanem Satın Aldığım H Hesap Askıda Problemi

Oyun hanem adlı siteden 120 TL'ye aldığım PUBG Mobile Destansı Gösteriş Random Hesap giriş yapmaya çalıştığımda hesap askıda dedi. Bir kere bile giriş yapamadım. Hesaba giremiyorum. İlk girişe garanti veriyorlar. Sözde paranız boşa gitsin isteyen varsa hesap alabilir. Bu siteden nasıl giriş yapabile...

05 Mayıs

Oyun Hanem Aldığım Hesap Banlı Çıktı

Aldığım hesap banlı çıktı paramı geri vermezseniz sizi dava edeceğim ya paramı verirsiniz ya da 10 katını alırım ibanımı bırakıyorum benim param gelmezse o zaman görürsünüz 19497***3673 bu da IBAN 'im benim 25 TL'mi geri verin yoksa o zaman görürsünüz.

04 Mayıs

Oyun Hanem Hesap Giriş Yapılmıyor

4 Mayıs 2023 günü 120 TL'ye bir PUBG random hesap aldım. İlk giriş garantili yazıyordu ancak o hesabın bilgilerinin askıya alındığını öğrendim. Hesapla ilgili ekran kaydı mevcut. Ekran kaydını kanıt olarak atabilirim. Lütfen yardımcı olun, para iademi istiyorum.

04 Mayıs

Oyun Hanemden Gönderilen Kod Nasıl Kullanılır?

Oyunhane'den hesap aldım, nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Acilen her yere baktım, ne e-posta detayı var ne şifre detayı var. Bana ulaşırsanız çok mutlu olurum. Acilen geri dönüş bekliyorum. 250TL'lik hesap aldım, hiçbir detay vermemişsiniz. Böyle iş olmaz.

Oyun Hanem Banlı Hesap Satışı

Oyunhanem adlı siteden aldığım PUBG mobile hesabı 10 yıl banlı çıktı. Banlı hesap neden böyle bir sitede satılır ki? Ürünün iade edilmesini veya telafi edilmesini istiyorum. Aksi takdirde gerekli mecralara müracaat edeceğim.

Oyun Hanem Banlı Hesap Satışı

Oyun Hanem Askıda Hesap Sattılar

Oyun hanem adlı siteden aldığım hesaplar askıda çıktı destek talebi oluşturdum ilgilenen yok yani anlayacağınız basit bir yanıltıcı site gibi geldi. Bana askıda hesap çıkmaz yazıyordu. Lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olunuz. Gerçekten mağdur durumdayım.

Oyun Hanemden 3 PUBG Hesap Aldım Bütün Hesaplar Askıda Açılmıyor

Merhaba oyun hanemden 3 adet PUBG hesap aldım, hiçbiri açılmıyor. Hesap askıya alınmış diyor. Bu oyun hanem denen siteye hiç bağlantı kuramıyorum. Paramın iadesini talep ediyorum. 236 TL'lik iademi geri versinler. Bir hesap açılmaz mı, 3 hesapta askıda. İlgileriniz için teşekkürler.

oyun-hanemden-3-pubg-hesap-aldim-butun-hesaplar-askida-acilmiyor-2.pdfpdf

oyun-hanemden-3-pubg-hesap-aldim-butun-hesaplar-askida-acilmiyor-1.pdfpdf
30 Nisan

Oyun Hanem Şifre Sıfırlamak İstiyorum!

oyunhanem.com yöneticileri. Dün giriş yaptığım hesabımın şifresini unuttum şifremi sıfırlamak istedim, bir sorundan ötürü şifreni sıfırlamak için bağlantı gönderemiyoruz bizimle iletişime geçin yazıyor yardımcı olursanız çok sevinirim hemen cevap verirseniz sevinirim.

26 Nisan

Oyun Hanem 160 Liralık Hesapta Sadece 3 Skin Olması.

oyunhanem.com adlı siteden aldığım 160 liralık random Valorant hesabında sadece 3 tane skin var 160 liraya bu olmamalı. Paramı geri iade olarak istiyorum. Aksi takdirde 24 saat içinde iletişim kurmazlarsa gerekli yerlere başvuracağım. Haberiniz olsun...

Oyun Hanem Şifre Sıfırlamak İstiyorum

Merhaba oyunhanem.com yöneticileri. Dün giriş yaptığım hesabımın şifresini unuttum şifremi sıfırlamak istedim, bir sorundan ötürü şifreni sıfırlamak için bağlantı gönderemiyoruz bizimle iletişime geçin yazıyor yardımcı olursanız çok sevinirim hemen cevap verirseniz sevinirim

Oyun Hanem Verilen İsim Ve Şifre İle Hesaba Giremiyorum

Oyun hanem'den aldığım bir Valorant hesabında bana verilen isim ve şifre ile giriş yapmama rağmen böyle bir hesap bulunamadı diyor. Destek Talebi Oluşturduğunda cevap gelmiyor. Verdiğim paraya yazık. Diğer alan bütün kullanıcılarda bir sorun olmamış fakat ben hesaba giriş yapamıyorum. (Ürün Destek K...

3 hafta önce
Yakup Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Oyun Hanem bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Oyun Hanem henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Oyun Hanem bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör