Sakire sonuçtan hiç memnun değil

Ordu Devlet Hastanesi Tavır Üslup Ve İşini Yapmama

Ordu Devlet Hastanesi Tavır Üslup Ve İşini Yapmama
16 Eylül 2024 15:49

15.08.2024 Tarihin oğlum f**** t*** ö**** için Akyazı yerleşkesinden göz doktorundan aldığım doktor randevusunda çocuğum genel göz muayenesi ve çocuk nörolojinin istediği doğrultusunda göz diplerine bakılması için randevuya gittiğimiz doktor ile görüşmemizde önce çocuk hakkında kendisine bilgi verdiğim. Oğlumun sürekli şiddetli derecede baş ağrısı olduğu için nörolojide yaklaşık 1 yıldır takip altındaydı. Nöroloji doktoru da en son gözlerden kaynaklı olabileceğini söyledi. Bunun için ben önce İstanbul'da göz muayenesi yaptırdım fakat nöroloji doktorumuz tek bir doktor görüşü ile hareket etmek istemediği için birkaç doktor dan daha görüş istedi bende bunun için aynı kuruluşa bağlı bir doktor olsun diye ***beyi tercih ettim. ***bey çocuğun sadece nöroloji doktorunun istediği şeklinde göz diplerine baktı. Ben kendisine çocuğun görmesinde sorun var sanırım göz numarası da değişmiş hocam bir de gözlük numarasına bakar mısınız dedim. 13 yaşındaki çocuğumun yanında aldığım cevap karşısında nasıl davranacağımı şaşırdım. Çocuğumun yanında gayet alaylı bir ifade ile bana -"hanım hanım bırak çocuğunun gözlük numarasını al git çocuğunu tedavisine bak senin çocuğun kör oluyor haberin var mı dedi" o anda çocukla ikimiz birden donduk. Bende kendisine zaten ben şu an çocuğumun tedavisi için buradayım ve ilk getirdiğim doktorda siz değilsiniz dedim. Buna rağmen çocuğumun hem gözlük muayenesini yapmadı hem de 13 yaşında ki bir çocuğun yanında bu şekilde bir konuşma resmen çocuğumu ve beni yıktı. Bu çocuk bu sene fen lisesi 1. Sınıfa başlayacak bir öğrenci. Çocuk o günden beri bana benim neyim var bile demiyor. Bir doktor hekimin bir çocuğun yanında bu şekilde konuşması bana göre yanlış. Bu bilgiler daha yumuşak bir şekilde ifade edilebilir. Bir de bir doktorun benim anneliğime karşı bu şekilde çocuğumun yanında git çocuğunun tedavisine bak demesi ne kadar doğru. Bu şekilde bir hekimlik yapılmamalı. Hem özlük reçete muayenemizi yapmadı hem de usulsüzce bir konuşma sergiledi. İnsana hizmet verilen bir sektörde işinizi sevmiyorsanız yapmayın. İnsanlardan hırsınızı alır şekilde davranmayınız. Kimin ne durumda olduğunu bilemezsiniz. Benim çocuğum zaten bir psikolojik tedavi görüyor yıllardır ben bir anne olarak her daim onun için en iyi olmasını isterken bu şekilde bir hitap karşılığında çocuğum umutlarını yıkamaz. Doktor hakkında gerekli soruşturmanın yapılmasını rica ediyorum.

Gülser sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:39

Göz Doktorunun İlgisiz Ve Alaycı Tavrı Yüzünden Çocuklarım Muayene Edilmedi

05 Eylül 2025 03:02
goz-doktorunun-ilgisiz-ve-alayci-tavri-yuzunden-cocuklarim-muayene-edilmedi-1.jpg