Yunus sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 11:49
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Firma yetkililerinden Sedat Bey konu ile ilgilenerek, süreci memnun edici şekilde sonuçlandırmıştır. Kendilerine bu vesile ile teşekkür ederim.”

Ürünü 3. kullanışımızda tüm talimatlara uymamıza ve üründe kartuş basıncına karşın kilitleme özelliği bulunmasına rağmen ateşleme sonrası aniden ayar kısmından alev aldı. Kartuşumuz da aynı markaydı. Herhangi bir patlama meydana gelmeden kartuşu ocaktan ayırdık ve ocak yanmaya devam etti. Açık havada ve geniş alanda olmamız bizim için büyük şanstı.

30 Temmuz 2024 11:46

Orcamp marka kartuşlu kamp ocağını 3. Kullanışımızda tüm talimatlara uymamıza rağmen ocak bir anda alev aldı. Aynı zamanda kullandığım kartuş da aynı markaydı. Alev alınca ocağı ahşap masa üzerinden levye yardımıyla boş alana savurdum, kartuşu ocaktan ayırdım bu sayede herhangi bir patlama meydana gelmedi fakat ocak yanmaya devam etti. Daha sonra ocaktaki alev 3-4 dakika kadar devam etti ve kendiliğinden söndü. Açık ve geniş alanda bulunmamız bizim için büyük şanstı.

Ek
Ek
22 Ağustos 2024 09:59

Orcamp firmasından Sedat Bey ürünün incelenmesi ve değişimine ilişkin aradı, geçmiş olsun dileklerini iletti. Marka olarak ürünün arkasında durmak, kurumsallık da bunu gerektirir diye düşünüyorum. Kargoya verdikten sonraki sürece dair gelişmeleri tekrar buradan yazacağım.

28 Eylül 2024 21:15

30 Eylül 2024 07:57 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Yunus Bey, Orcamp ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
29 Eylül 20:36
Orcamp Gaz Kartuşu Araçta Patladı, Zararım Karşılanmadı

Orcamp Gaz Kaçağı Olan Ürün Satıyor Ve Telefonları Açmıyor!

Ferit
05 Haziran 2024 12:30