Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A5 2020 Jiroskop Kayması

08 Ocak 2024 22:12

OPPO A5 2020 telefonumda jiroskop kayması var, kendi kendine sağa çekiyor. Bazen sola çekiyor. Biraz araştırma yaptım '*#*#899#*#*' yazın, mühendise girin orada kalibre edebilirsiniz, yazıyordu. Yaptım, fakat bazen oluyor, bazen olmuyor ve hatta olsa bile 1 gün sonra veya belirli bir zaman sonra tekrar bozuluyor. Kaç kez sıfırladım telefonumu, belki sıfırlarsam geçer diye fakat sorunun sıfırlamak olmadığını anladım. Sorunun nedenini bir türlü çözemedim. Çok saçma, önceden böyle bir kayma yoktu. Son 2 aydır bununla uğraşıyorum ve sıkılmaya başladım.

18 Ocak 2024 06:08

Hiç mi umrunuzda olmaz be bu kadar umursamazlık fazla değil mi kaç gün oldu bu arada gene bir ara düzeldi hatta bayağı uzun sürdü 5 gün falan iydi bu yorumu atmadan bir gireyim dedim aman gene sola çekmeye başladı çözüm sunamayacaksanız ne diye burada çalışıyorsunuz sizin işiniz ne affedersiniz ama burada tınlamıyorsunuz hiç kimseye oppo tercih etmem alacaksanız bence iyi bir Samsung, Xiaomi, poco alın gerçekten hatta bana soracak olursanız Samsung alın derim hiçbir zaman eskiyecek bir marka değil emin olun bir arkadaşımda vardı iyi bir modeli ismini hatırlamıyorum oyunlarda olsun kamerada olsun bence mükemmel bir marka zaten ben bu telefonu Samsung zamanında aldım tabi o zaman Samsung oyunlarda falan iyi değildi ama şu an çıkan modelleri harika ötesi Oppo'yu almaz olaydım önerdiler oppo iyidir iyidir al aldıkta ne oldu Acun'undur Türk markasıdır destek olalım dedik aldık hadi telefon kötü olsun hiç kimsemi kâle almaz bir insanı neyse dediğim gibi bir daha telefon alırsanız benim tavsiyemdir isterse Oppo'nun en üst modeli olsun alınmaz bence

11 Eylül 2024 15:59 (Şikayetten 8 ay sonra)

Oppo A5 2020 Kendiliğinden Açılıp Kapanıyor, Teknik Destek Bekliyorum

Ufuk
08 Ağustos 2025 22:31
oppo-a5-2020-kendiliginden-acilip-kapaniyor-teknik-destek-bekliyorum-1.jpg
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
25 Ağustos 2023 00:43