Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Koyan Opet Üzdü!

11 Mart 2024 17:47

Opet üzdü!
08/02/2024 tarihinde İzmir Gaziemir’de bulunan ABC gruba ait Opet istasyonundan benzin almaya gittim.
Ancak arabama benzin yerine motorin konulmuş. Arabam arızalandı ve çekiciye yükleyerek Gaziemir’de bulunan Toyota yetkili servisine götürerek satışı yapan Opet istasyonuna gittim.
Otomasyon sistemlerinden kontrol ederek, yanlış yakıtın işe yeni alınan ve yeterli eğitim verilmeden pompada görevlendirilen m*** y*** adlı çalışan tarafından verildiği belirlendi. Normalde sistemin benzinli arabaya önceden tanımlanan doğru yakıtı verdiğini, yanlış yakıt verilmek istendiğinde pompanın çalışmadığını da bu esnada öğrendim. Şahıs akaryakıtı vermeden önce plakamı da yanlış girdiğinden benzinli arabaya motorin doldurduğunu öğrendim.
İstasyon yetkilisi m*** Ç****’a arabamın tamir masrafı, çekici masrafı ve yanlış verilen akaryakıt bedelinin ödenmesi için müracaat ettim.
Yetkili servisin yerini sorup eksper gönderip zararımı telafi edeceklerini söylediler. Ama bu arada sürekli yetkili servisin gereksiz masraflar çıkardığını ve kendi istedikleri yetkisiz birine tamir ettirmek için beni ikna etmeye çalıştı.
Yirmi iki gün eksper gelmesini bekledikten sonra ümidimi kesip 25 000₺ güvence ödemesi yaparak arabamın tamirini başlattım.
Arabam 08/02/2024 tarihinden beri serviste. Mağduriyet diz boyu.
Kanuni haklarım saklı kalmak üzere Opet firmasından ve bayi ABC gruba bağlı akaryakıt istasyonundan şikayetçiyim.

12 Mart 2024 15:42 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba Mehmet Y., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

Bilgi vereceğiz diyorlar bir s. Yok ortada

Ahmet
08 Temmuz 2023 13:28