Murat sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2024 11:27

Aksaray doğu Opet benzin istasyonu marketinden aldığım cos kuruyemiş marka (zarlı tuzlu iç fındık) raf ömrü dolmadığı halde bayatlamış, yenmeyecek kadar ağırlaşmıştır. Konu olan Opet otoyol üzerinde olduğu için bir sonraki dinamik Ankara doğu Opet marketinden iade etmek istedim. Kabul etmediler.

Ürünü pazarlayan emy grup firmasını aradım, hasan bey diye birisiyle görüştüm. Aldığım lokasyona iade edebileceğimi, paket üzerindeki adrese gönderirsem adrese ulaşamayacağımı söyledi. Sonuç olarak ayıplı bir ürün aldım; Opet ve emy grup, 257 km geriye dönüp ürün iadesi yapabileceğimi söyleyip sorunumu çözmediler.

10 Kasım 2024 16:20 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba Murat S., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

19 Kasım 2024 12:44

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

19 Kasım 2024 13:47
Opet Ve Emy Grup'un Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

Opet'e ve cos kuruyemiş emy gurup'a yaşadığım soruna yaklaşım tarzlarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Cos kuruyemişin sahibi Yusuf beyin gönderdiği hediyelerinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür etmek isterim. Kurumsal firmalarla çalışmanın farkını yaşamak gerçekten mutluluk verici.

M. Akın sonucu yetersiz buldu

M. Akın
19 Temmuz 2023 18:14

Opet İstasyonunda Fındık Ve Suya Fahiş Fiyat!

Ergun
23 Haziran 2025 14:15

Ekrem
13 Ağustos 2025 19:09
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
09 Ocak 2024 22:10