Opet Otobil'de Şaşırtan Provizyon Kesintisi!

09 Aralık 2024 10:55

Opet Otobil ile ilk yakıt alışımda 1950TL'lik mazot aldım. Eve geldiğimde kredi kartımdan 1950TL yerine 3000 TL çekildiğini öğrendim. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş provizyon masrafı alındığını ve bilerek fazladan çekildiğini ve provizyon harici paranın 48 saat içinde iade edileceğini yazdı.

Ne provizyonu alıyorsunuz? Ne kadar provizyon alıyorsunuz? Bu nasıl bir ticaret? Bu nasıl bir anlayış? Sattığın malın %50 si kadar üstüne bir provizyon çekmek de neymiş? Bu durumun yasal olup olmadığı CİMER'e yapacağım şikayetten sonra belli olacaktır.

09 Aralık 2024 16:43 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba Okan E., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

09 Aralık 2024 20:28

Nu gün Opet çağrı merkezinden arandım. Ama bana ilt telefon görüşmemde söylediklerinin aynısını anlattılar ve daha detaylı sorularıma cevap veremeyeceklerini söylediler. Yani kendileri de neden Alınan yakıtın %50 fazlasını provizyon olarak aldıklarını söyleyemedi. Son çare olarak CİMER'de "Enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı'na bir şikayet dilekçesi göndermek kaldı.

Cengiz sonuçtan çok memnun

Cengiz
17 Ocak 2025 07:16
"Para iadesi kartıma yapıldı teşekkürler"
Harun sonucu yetersiz buldu

Opet Mesajıyla Yanıltıldım Puan Kazanmak İçin 2500 TL Harcadım