Opet Haksız Fazla Dolum Yapıldı

Emre
28 Ağustos 2024 14:09

22.08.2024 tarihinde Pendik'te bulunan Opet istasyonundan arabama yakıt aldım. Benim aracın deposu 45 litre, içinde mazot vardı zaten, kırmızı daha yeni yanmıştı. Yakıtı doldurdu, ne hikmetse 45 litrelik depo 56.5 litre almış. Pompacıya sordum, bu nasıl oluyor diye; 'Yedek deposu vardır, oraya gitmiştir.' dedi. Ben de şaşırdım, tereddütte kaldım. Servise gittim, aracın yedek deposu filan yokmuş. İşin tuhaf yanı ise müşteri hizmetlerini aradım, form düzenlediler. Bir gün sonra dönüş yaptılar; yok efendim pompada hata yokmuş da, denetleme yapılmış da. O zaman ben yalan söylüyorum, yetkili servis yalan söylüyor. 45 litrelik bir depo, içinde mazot olmasına rağmen nasıl 56.5 litre mazot alıyor? Her şey ortada, neyin ispatını yapacağım? Arabayı ilk aldığım günden itibaren Opet'ten yakıt alıyorum, daha da işim olmaz. Sorunun çözümünü bulamayan Opet çalışanları, o koltukta boşuna oturuyorsunuz.

29 Ağustos 2024 10:18 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Emre V. Şikayetinize istinaden gerekli kontroller yapılarak istasyon pompa ve tabancasının teknik yasal şartnameye uygun olduğu tespit edilmiştir. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

Murat
Murat

Denizli Opet istasyonunda insana değer ve hizmet anlayışından uzak bir işletme sahibi ile karşılaştım. Gece saat 3 gibi ufak panelvan aracımla artık gözlerimi açamayacak kadar uykum geldiğinde o istasyona giriş yapıp birkaç saat uyuyup tekrar yola devam edecektim. Daha aracımı stop etmeden pompacı arkadaş koşup geldi. 'Abi patronumuz yakıt alımı dışında istasyonda araç istemiyor, aracınızı dışarı çıkarın. Kameradan kontrol ediyor ve arıyor.' diyerek istasyondan kovalandım. Sadık grup un yine aynı istasyonda WC kullanmak isteyen birçok kişiyi engelleyerek kullanıma izin vermediği şikayetide sitede aktiftir.

Opet Yakıt Dolumunda Beklenmedik Fazlalık Ve Hayal Kırıklığı

Barış
26 Kasım 2024 16:20

Opet Yanlış Yakıt Dolumu Ve Araç Arızası

Selma
25 Temmuz 2024 11:41
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
13 Ocak 2025 18:48