11 Temmuz 2024 22:201.486
Ali'nin Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkür ederim.

Garanti Bonus kartının 1 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında başlatmış olduğu Opet petrol 240 TL Bonus kampanyasına BonusFlaş uygulaması üzerinden 1 Temmuz'da başvuru yaptım. 1 Temmuz'da Amasya pirinççi petrol ve 7 Temmuz'da Amasya gezem petrol Opet bayilerinden 2 sefer akaryakıt alımı yaptım.

Aşağıya kampanya tanıtımı ve akaryakıt alışverişlerinin dijital sliplerini ekliyorum. Fakat bu iki alışverişimde kampanyaya dahil edilmedi. Bunun sebebini pirinççi petrol'e sorduğumda kendilerinde garanti pos cihazı olmadığını iddia ettiler.

1. Sorum, garanti gibi büyük bir bankanın Opet gibi bir firmanın bayilerinde pos cihazı olmama ihtimali var mıdır?2. Sorum, eğer pos cihazları yoksa neden Garanti Bankası, pos cihazını vermediği Opet markasıyla kampanya yapıyor?

3. Sorum, eğer bu bayilerde garanti pos cihazı var ise bunlar fazla puan vermemek için garanti pos cihazlarını kasıtlı olarak mı kullanmıyorlar?4. Ve son sorum, benim bu mağduriyetim giderilecek mi? Giderilmeyecekse Opet istasyonlarına daha adımımı atmam.

12 Temmuz 2024 09:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Ali K., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

25 Temmuz 2024 18:28

Merhaba Ali K. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

25 Temmuz 2024 19:52

Ben sizi aradım ama sürekli bekletildim sonrasında ise telefon kapandı. Tekrar aramanızı bekliyorum.

26 Temmuz 2024 12:07

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla.

29 Temmuz 2024 12:43

Değerli Müşterimiz, Bildiriminize istinaden puanınız yüklenmiştir. Opet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

29 Temmuz 2024 13:05

İlginiz için teşekkür ederim.

Burhan
Burhan
16 Ağustos 2024 06:311.530

Garanti Bonus kredi kartı kullanıcısı olarak 01.07.2024-15.08.2024 tarihleri arasında 4 kez 800 TL akaryakıt alımına 230...

Garanti BBVA Opet Kampanyası Bonusunun Yatmaması

Opet Yapmış Olduğum Akaryakıt Alımı Garanti Bonus Kampanyasına Dahil Edilmemiş Görünüyor

Burak
Burak
23 Temmuz 2025 09:33821

"Hızlı geri dönüş için teşekkür ederim. İlgili pos cihazı ile ilgili arıza talebi oluşturulmuş, puan kaybım için Opet'te kullanabileceğim 250 puan numarama tanımlandı."

Garanti Bonus Opet Kampanyasında Pos Sorunu Nedeniyle Bonusum Yüklenmedi

5 Ağustos 2025 21:39643

"Bugün telefonla ulaştılar. Benimle görüşen beyefendi şikayetimi gayet net anladı ve tutarı kullanabileceğim şekilde telefonuma tanımladı. İlgili oldukları için teşekkür ederim."

Opet Bonus Kampanyası Fiyaskosu

Adil
Adil
6 Ağustos 2024 14:132.051

"Opet sorun ile ilgilenerek sorunu çözdü. Teşekkürler Opet"

Opet'te Bonus Kampanyasına Hiç Dahil Olamama Sorunu

30 Temmuz 2023 10:251.153

Garanti Bankası/BonusFlaş'tan Opet ile ilgili (4 defa 400 TL üzeri yakıt alımına 100 TL Bonus) akaryakıt kampanyasına ka...

Tümünü Gör

Senay
Opet Sorumsuzluğu Yolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Opet SorumsuzluğuYolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Ramazan
Opet'ten Yakıt Alma Pişmanlığı!

Opet'ten Yakıt AlmaPişmanlığı!

Opet'ten Alınan Fasty Kahve Bozuk