Burcak sonuçtan hiç memnun değil

100. Yıl Opet Kadınlar İçin Güvenli Değil

Burcak
14 Ocak 2024 10:45

100. Yıl Opet, Koç grubu'na hiç yakışmayan bir benzin istasyonudur. İşletme sahibi ve çalışanlar hem kaba hem de yavaş. Araç sirkülasyonunun az olmasına rağmen müşteriler bekletiliyor.

Ayrıca Chippin ile ödeme konusunda sürekli sorunlar yaşanıyor ve müşterilerin araçlarından inmeleri için bir yol bulunuyor. Arkadaşımın aracına yanlışlıkla mazot yerine benzin konulduğunda orayı kullanmayı bırakmalıydım.

Kadın müşteriler için de güvenli bir ortam olmadığını düşünüyorum.

16 Ocak 2024 10:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Burcak P., Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler devam etmektedir. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

26 Ocak 2024 13:45

Merhaba Burcak P. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

26 Ocak 2024 14:59

29 Ocak 2024 15:50

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Ahmet

Nihan sonuçtan memnun

Nihan
26 Mayıs 2024 10:30
"Teşekkürler"
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
11 Temmuz 2023 00:31