30 Aralık 2024 16:111.084

Open English üyesiyim. Az önce hesabımdan kendileri tarafından bir para çekildi. 1 yılım dolduğu için otomatik yenileme yapılıyormuş ve bu durumun sözleşmede belirtildiği söyleniyor. Ancak ben bir yenileme istemiyorum ve bu yenileme bilgisi bana telefonda görüşmelerinde verilmedi. Israrla kendilerinden fatura istedim. Ekte görebileceğiniz üzere bana 12/05/2024 tarihli bir fatura gönderdiler ancak benim kartımdan ödeme 05/12/2024 tarihinde çekildi yani bu demek oluyor ki bana gönderdikleri fatura sahtedir. İnsanların paralarını böyle uyanıkça almak bu firmaya yakışmadı. Çekilen bu tutarın hemen geri iade edilmesini firmadan talep ediyorum. Lütfen beni istemediğim bir üyeliğin yenileme ücretini ödemek zorunda bırakmayın. Rica ediyorum

30 Aralık 2024 16:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Burak Bey, Öncelikle, konuya ilişkin olarak bizimle iletişime geçmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Olumsuz deneyim yaşamış olduğunuz için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağız. Yorum, öneri ve şikayet bildirimlerinizi Open English olarak önemsiyor ve ciddiyetle ele alıyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Sevgiler!

31 Aralık 2024 17:04

Merhaba Burak Bey, Çözüm süreciyle ilgili olarak sizinle iletişime geçebilmek için sistemimizde kayıtlı olan telefon numaranızdan sizi aradık, ancak maalesef ulaşamadık. Size en kısa sürede destek olabilmek adına, 30.12.2024 tarihinde Müşteri Deneyimi departmanımız tarafından gönderilen e-postaya yanıt vermenizi ya da çağrı merkezimizi arayıp Müşteri Deneyimi departmanı ile görüşmek istediğinizi bildirmenizi rica ederiz. Sevgiler.

2 Ocak 2025 17:55

Merhaba Firmadan Berk Bey tarafından arandım ve sorunum istediğim gibi çözüme kavuşturuldu. Fatura konusunda herhangi bir problem yokmuş tarafımca yanlış anlaşılma olmuş. Teşekkürler

İstemediğim Üyelik Yenilemesi Ve Haksız Para Çekimi

Melike
27 Aralık 2024 17:40669

"Teşekkür ederim"

Otomatik Abonelik Yenilemesi Ve Haksız Kesintiler

Yusuf
16 Şubat 2025 11:132.351

Şikayet Konusu: Rızam Olmadan Yapılan Otomatik Abonelik Yenilemesi ve Haksız Ödeme Kesintileri Şikayet Edilen Firma: Op...

Otomatik Yenileme Ve İade Sorunu: Onaysız Çekim Mağduriyeti

Tolga
5 Şubat 2025 01:441.457

"Merhaba, Open English den İlkay hanim dönüş yaptı ve sorunun çözümü için yardımcı oldu. Şimdilik sorun çözüldü görünüyor. İlgisi için teşekkürler."

Otomatik Yenileme Ve İade Sorunu: Onaysız Çekim Mağduriyeti
1 Yorum

Otomatik Yenileme Bilgilendirmesi Olmadan Kartımdan Ücret Çekildi, İade Talep Ediyorum

Yasemin
30 Ekim 2025 19:201.097

"Çözüm işleminin başlatılacağına dair mail aldım. Teşekkür ederim."

Open English Yetişkinlere Yönelik Programı Çocuk İçin Sattı İade Almadı!

Open EnglishYetişkinlere Yönelik Programı Çocuk İçin Sattı İade Almadı!

Melek
Open English Tarafından Her Gün Aranıp Rahatsız Ediliyorum

Open EnglishTarafından Her Gün Aranıp Rahatsız Ediliyorum

Hatice
Open English Bilgim Dışında Abonelik Yenileme!

Open EnglishBilgim Dışında Abonelik Yenileme!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular