Open English Üyelik Ve Sonrası

30 Mayıs 2024 09:54

Open English'e bizzat kendim isteyerek talep formu gönderdim. İsmini burada yazmak istemediğim bir satış danışmanı beni aradı ve eğitim ücretini söyledikten sonra biraz zaman istedim fakat hemen olursa olacağını söyledi. Ben maalesef kabul ettim, beğenmezsem iade ederim diye düşündüm. İş yerinde online derslere katılamayınca 14 gün içindeki %100 iade garantisine istinaden iptal işlemini rica ettim. Saatlerce ikna etmeye çalıştılar. Söyledikleri rakamın çok daha altına indiler ve dürüst olmadıklarını gördüğüm için artık hiçbir şekilde istemediğimi ve iptalin gerçekleşmesini ilettim. Ama ikna edemedim. Üyeliğim devam etti. Bir yılın bitmesine yakın aradığımda yıl bitmeden iptal etmediklerini söylediler. Gecikirsem fiyatlandırma nasıl olur dedim, aynı fiyattan aylık taksitler halinde kesileceği söylendi ama hem iptal talebimin onaylanmadığını söyleyip hem de devamında aynı fiyattan kullanırım deyip tekrar aramadım. Ama zamanı geçtikten sonra iptali benim bilgim olmadan gerçekleştirdiklerini gördüm. Aradım yetkilileri, süresi dolduğu için geçmiş işlemleri görmüyoruz denildi. Hiçbir işlemi benim kararımla yapmayan bir uygulama. Ben iptal edemediysem eski fiyattan tekrar kullanabiliyor olmalıyım. Bana yeni üyelik yapalım teklifinde bulunuyorlar, iki katından daha fazla bir fiyata. Tamamen umursamaz tavırlar, hiç memnun değilim.

30 Mayıs 2024 10:54 (Şikayetten 59 dakika sonra)
Dilara
Dilara
31 Mayıs 2024 08:46

Henüz kimse dönüş sağlamadı burda dönüş yapacağız deyip geçiştirmenizi hiç doğru bulmuyorum satın alma sürecinde yüzlerce defa arayabiliyorsunuz ama

05 Haziran 2024 18:05

Sait sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2024 17:30
"Müşteri deneyim departmanından ilkay c. Hanım'a çok teşekkür ederim. Öncelikle kendisinin yapıcı, karşı tarafı dinleyen/anlayan ve pozitif yaklaşımı ile firma için oluşan olumsuz deneyimimi tamamen olumlu yönde değiştirdi. Hem problemim çözüldü hem de ilerisi için tekrardan online İngilizce eğitimi almak istersem Open English i seçecek olmamı sağladı. Ve her şeyden önce benim için önemli olan "müşteri memnuniyeti" ilkesine verdiği önemi gösterdiği için İlkay Hanım'a tekrardan çok teşekkür ederim. Kendisiyle görüşmemden sonra şikayet olarak Yazmış olduğum yorumda kullandığım olumsuz sözcükler içinde mahcup oldum. Teşekkürler tekrardan 🙏🙏"
Open English Bilgim Olmadan Üyelik Uzatıp Kartımdan Haksız Para Çekti
Open English Bilgim Olmadan Üyelik Uzatıp Kartımdan Haksız Para Çekti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 15:09
Oya sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2024 23:17
"Önce Burak Bey daha sonra da İlkay Hanım arayıp, süreci takip ettiler. İkisine de çok teşekkür ederim. Üzücü olan tek kısım müşteri deneyimi ve kalite birimleri bile isteye yapılan hataları düzeltmek için çabalıyorlar. Haksız kazanç olduğunu, iade için benim çeşitli kanallarla iletişime geçmemem gerektiğini, çözmelerini rica ettiğimde "maalesef" diye yanıt veren arkadaşa bu mesajım."
Serkan sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 16:25
"Talebim olumlu sonuçlandı teşekkürler"
Open English Bilgim Olmadan Süre Uzatma Tutarı İade Edilmemesi

29 Mayıs 2024 11:35