Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Türkiye'nin Yetersiz İyi Niyet İndirimi Ve İletişim Sorunları

15 Kasım 2024 14:20

2021 model Opel Crossland model aracım 27.10.2024 günü arıza verdi ve yolda kaldım. Opel yol yardımından da destek alarak aracımı Opel Büyükçekmece Çetaş yetkili servisine çektirdim. Yetkili servisten yapılan incelemeler sonucu aracın motor yağının soğutma sıvısı ile karıştığını söylediler. Aracımın uzatılmış garantisinin yaklaşık 4000 km önce bitmiş olması ve aracın bugüne kadar klima temizliği, boya koruması dahil yapılan bütün işlemlerinin yetkili serviste yapılması, periyodik bakımlarının km sınırını ya da tarihini aşmadan düzenli şekilde yapılmış olmasından dolayı Opel Türkiye'nin iyi niyet indirimi uygulayacağını söylediler fakat birkaç gün bekledikten sonra firmanın iyi niyet indirimi olarak 1000 TL gibi komik bir indirim verdiğini söylediler ve Opel Türkiye'ye başvurmamı söylediler. Ben de Opel Türkiye'ye başvurdum fakat aradan geçen 2 haftadan fazla süredir Opel Türkiye beni arayıp sadece inceleme devam ediyor şeklinde bilgi veriyorlar. Bu konu için servisle görüştüğümde yetkili servisin bütün detaylarla arızayı Opel Türkiye'ye bildirdiğini öğrendim. Fakat Opel Türkiye ne olumlu ne de olumsuz hiçbir dönüş yapmıyor ve beni mağdur ediyor.

Opel Crossland Opel Çetaş Büyükçekmece Servisi

Murat
10 Temmuz 2024 07:47
Uygar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Arızalanan Opel Aracıma Çözüm Sunulmuyor Ve Mağduriyetim Giderilmiyor

Uygar
12 Eylül 2025 19:22