Opel Mokka 2023 Araç

Burhan
08 Mayıs 2024 10:22

2023 model Opel Mokka aracım, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü bir kaza atlattı. Aracı servise götürdük ancak serviste bir ay boyunca aracın neyinin bozuk olduğuna bakmadılar. Daha sonra eksper bekledik, parçayı onaylayacaklarını söylediler ve bu süreçte birçok kez oyaladılar. Şimdi ise bana, Opel Türkiye'de parça olmadığını ve yurt dışından 20 günde geleceğini söylüyorlar. O kadar para verip sıfır araba alıyorsun, üstüne kasko yaptırıyorsun; ancak geldiğimiz durum sanayiden bile kötü.

08 Mayıs 2024 10:08

2023 model Opel Mokka aracım ramazan bayramının ikinci günü kaza atlattı aracı servise götürdük serviste bir ay neyi olduğuna bakmadılar daha sonra Exper bekledik parçayı onaylayacak onayladı derken bir suru oyaladılar şimdi de bana Opel Türkiye'de parça olmadığı yurt dışından 20 günde geleceğini söylüyorlar o kadar para ver sıfır araba al daha sonra kasko yaptır gene geldiğimiz durum sanayiden beter

Latife
12 Temmuz 2024 21:51
Opel Türkiye Servis Sorunları Ve Müşteri Deneyimi
Opel Türkiye Servis Sorunları Ve Müşteri Deneyimi
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka 2023 Model Aracımda Yaşadığım Güvenlik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Neslihan
07 Nisan 2025 19:28
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
04 Aralık 2023 19:23
Opel Mokka Kronik Sorun
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araca Güvendim, Motor Arızası Ve Belirsiz Bekleyiş Yaşıyorum

Yusuf
30 Haziran 2025 12:33
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
11 Nisan 2024 14:22