Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Fabrika Hatalı Sıfır Km Araç Sattı

Opel Fabrika Hatalı Sıfır Km Araç Sattı
08 Temmuz 2024 11:19

3 Temmuz 2024 tarihinde Opel Gülan bayisinden sıfır kilometre aldığım Opel Corsa aracım fabrika hatalı olarak tarafıma teslim edilmiştir. Aracı aldığımda ön torpidosunda gözle görülür bir açıklık fark ettim ve bayi ile iletişime geçtim. Hatayı kabul etmekte zorlansalar da daha 2 günlük arabayı servise çekmek zorunda kaldık. Bugün (07.07.2024) tarihinde tarafıma servis tarafından bildirilen durum ise "Ön Göğüs Değişimi" yapılacağı şeklinde oldu. 0 km aldığım Opel Corsa aracım hatalı bir şekilde tarafıma satıldı ve daha ilk haftasından torpido değişimi yapılacak. Konu ile alakalı Opel Müşteri Hizmetleri'ne asla ulaşamıyorum. Ortada çok büyük bir ayıp var 1 milyon TL'den fazla bir fiyata sıfır aracı ayıplı şekilde satıp sattıkları aracın arkasında durmuyorlar. Değişim için benden onay istiyorlar, sıfır araç aldığımdan şüpheliyim arabayla ilgili tüm fikirlerim değişti. Gereken neyse fazlasının yapılmasını talep ediyorum. Sıfır araç alayım başım ağrımasın derken günlerdir bununla uğraşıyorum. Opel hatalı arabasının arkasında durmalı diye düşünüyorum.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Sefa

Merhaba, Opel Corsa 2024 Ultimate 0 aracımda da aynı sorun var. Bir gelişme var mı durumunuz ile alakalı. Çözüm bulabildiniz mi Sorununuz devam ediyorsa bölgede daha fazla çıkıntı ya da genişleme var mı acaba?

Sefa

Konsol değişimi sonrası trim sesi oluştu mu hocam sonuçta bir çok yeri söküyorlar

Kaan

Merhabalar, Fransa'dan parça geldi garantiden konsol değişimi yapıldı herhangi bir sorun olmadı 7 ay geçti.

Vatan
Vatan

İyi oldu bende Opel almayı düşünüyordum vaz caydım

Çağlar

Kaan Bey ben de aynı sorunu yaşıyorum, aracınız donanım paketi nedir acaba?

Çağlar

Benimki de aynı paket, burada gördüğüm kadarıyla başka paketlerde de benzer sorun var.

GS Donanım paketi

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Opel Gülan Otomotiv! Den Aldığım Sıfır Kusursuz Araç Boyalı Çıktı

Elif
25 Aralık 2023 02:07
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Opel Corsa'da Gizlenen Ayıplar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Rabia
15 Ocak 2025 22:45
Sıfır Opel Corsa'da Gizlenen Ayıplar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
20 Haziran 2024 17:00