Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 09:58

2023 Kasım ayında satın aldığım aracım, 4 ay ve 4000 km'yi doldurmadan hararet arızası vermeye başladı. Aslında aracı almadan önce bu tür şikayetleri burada okumuştum; ancak Opel markasına olan güvenim nedeniyle bunları abartılı bulmuştum.

Ancak gerçekten günümüzde bu kadar sorunlu bir araç üretebildikleri için mühendislerini kutlamak gerekiyor. Başka bir sorunum ise, servis aracı bırakmam gerektiği ve bu durumda arabayı kesinlikle kullanmamam gerektiği yönünde uyarıldım. Araç servise bırakıldıktan üç gün sonra incelenebileceği belirtildi. Serviste bu kadar çok arızalı araç olduğunu söyleyebilirim.

Opel kalitesi hakkında bir fikir veriyor bu durum.  Opel, artık eskisi gibi değil.

profile profile
06 Mart 2024 21:58

Gelişme hakkında paylaşımda bulunmak istiyorum servis şanzıman yağının motor suyuna karıştığını şanzıman vs hepsinin merkeze gönderileceğini belirtiyor arabanın en önemli motor ve şanzıman olduğunu düşünürsek Opel in bu konuda tüketici hakem heyetini beklemeden araç değişimi yapmasını bekliyorum gelişmeleri yazacağım.

08 Mart 2024 13:03

Talebim olumlu karşılanmadı hala kredisini ödediğim aracın motor ve şanzımanını sanayi mantığıyla tamir edip vermek istiyorlar o zaman biz sıfır araç alıyoruz haklarımı yasal yollardan arayacağım stalantis grubu araçlar bu şekilde sonra kimseyi bulamıyorsunuz başka markalara bakın.

05 Nisan 2024 15:12
Opel Crossland Hararet Sorunu Şaka Değil Gerçekmiş

Son olarak motor değişimi yapıldı şanzıman revize edildi 368 bin tl lik bir fatura çıktı. Araç değişim talebim yurt dışı yazışmalar 2 ay süre verildi gelişmeleri paylaşacağım.

Yorumlar (5)

Yakup

İşimiz adliyelere kaldıysa Türkiye'de her şey pişmanlık maalesef

Orhan

Murat bey merhaba benimde Crossland aracıma şanzıman değişimi olması gerekir dediler. Aracımda sağa çekmede var. Avukatlar ile görüştüm mahkemede aracınızı misliyle değiştirebiliriz diyorlar. Süreç uzun oluyor tabi. İletişim kurma imkanımız var mı.?

Murat

Orhan bey merhaba bir gelişme oldu mu sizde acaba

Orhan

Teşekkür ederim murat bey, gelişmeleri buradan yazarsanız memnun olurum. Bende yazarım bir gelişme olursa.

Murat

Merhaba orhan bey bende Opel'den cevap bekliyorum yurt dışı yazışmalar 2 ay sürüyormuş sonuca göre bende sizin gibi adli yollardan ilerleyeceğim tam netleşmedi durumum.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Elektrikli Mokka 2024

Yasin
24 Eylül 2024 21:22
Opel Elektrikli Mokka 2024
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
26 Ocak 2024 17:55
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Kronik Arızaları Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Görkem
12 Ekim 15:49