Opel Bayi Ve Müşteri Hizmetlerinden Cevap Alamama Sorunu

13 Aralık 2024 12:37

İki hafta önce 29.11.2024 tarihinde Ankara Opel ABC bayinden araç satın aldım. Aracı iki hafta içinde teslim alacağım söylendi, ancak şu anda hala gümrükte olduğu bayi tarafından belirtilmekte. Öncelikle mağdur olduğum ve aşırı derecede rahatsız olduğum ilk durum, iki hafta geçmesine rağmen arabanın bayiye ulaşmaması. Sevkiyatın iki hafta sonunda yeni planlanacağı bilgisini aldım. Bu kadar gecikme beni mağdur etmekte ve konuyla alakalı hiç aksiyon alınmamaktadır. Ek olarak ikinci mağduriyetim olarak ve aşırı rahatsız olduğum konu olarak, ben süreçle alakalı bilgi almak için Opel Türkiye'yi 10.12.2024 Salı günü aradım ve bana dönüş yapılacağı bilgisini aldım. Ancak bu tarihte herhangi bir dönüş yapılmadı. Daha sonra ertesi gün Çarşamba günü tekrar aradım dönüş yapılmadığını söylemek için. Gün içinde dönüş yapılacağı söylendi. Ancak o günde dönüş yapılmadı. Perşembe günü tekrardan aradım, hatta gün içinde iki kere aradım, perşembe günü de aranmadım. Bugün cuma sabahı tekrardan aradım ve hala dönüş yapılmamakta ve müşteri ile resmen dalga geçilmekte.

07 Ocak 12:47

29.11.2024 Tarihinde Ankara ABC Opel yetkili satıcısından sipariş vermiş olduğum aracım için bana gümrükte olduğu bilgisi verildi. Bayi tarafından iki hafta içinde teslim edileceği söylendi. Bu tarihten itibaren aracım hala tarafıma teslim edilmedi. Şikayetim Opel Türkiye ve Opel ABC bayisi içindir. İki tarafta birbirinden farklı bildirimler yapmaktadır. En önemli şikayetim Opel Türkiye ile iletişim problemidir. Tarafıma atanan müşteri temsilci (M*** Hanım) ile istediğim zaman iletişim kuramamaktır. Müşteri ilişkilerini aradığımda her seferinde başka bir temsilci telefonu açmakta ve dosyamı oluşturan kişinin dışında başkasının dosyamı görme yetkisinin olmadığını iletmekteler. İlgili kişi ile görüşmek isteğimi yönlendirilmek istediğimi veya dahili numarasını istediğimde bu şekilde bir sistemlerinin olmadığını bildirmekteler. Ben maddi ve manevi olarak büyük bir zararın içerisindeyim. Bu zararımın Opel Türkiye ve Opel ABC tarafından karşılanmasını ve acil olarak aracımın tarafıma teslim edilmesi istiyorum.

20 Aralık 2024 19:14

Opel'den üç hafta önce araç satın aldım. Hala bayiye sevkiyatı yapılmadı. Ayrıca hiçbir şekilde sizi dikkate almıyorlar ve takmıyorlar. Opel Türkiye kesinlikle pişmanlıktır. İnanılmaz derecede kötü hizmet ver. Resmen müşter ile müşterinin aklı ile dalga geçiliyor. Opel'den araç aldığım için çok ama çok pişmanım.

14 Aralık 2024 13:02

Opel Türkiye'ye geciken arabam ile ilgili 10.12.2024 tarihinde Salı günü statü sordum. Bana geri dönüş yapılacağı söylendi ancak o gün dönüş yapılmadı. Ertesi gün, çarşamba günü tekrar aradım, dönüş yapılacağı söylendi, ancak yine dönüş yapılmadı. Perşembe günü tekrar aradım, o günde dönüş yapılmadı. Cuma günü de aramama rağmen hala dönüş yapılmıyor.

13 Aralık 2024 12:36

Bayiden dönüş alamama durumu yoktur. Bayiden en başından beri dönüş aşabiliyorum. Opel Türkiye'den dönüş alamıyorum ve gecikmenin da onlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

14 Aralık 2024 12:27

Opel Türkiye'yi Cuma günü sabah arayıp neden dört gündür dönüyorsunuz dememe rağmen yine aranmadım. Arabanın statüsü ile ilgili ısrarla bilgi verilmiyor.

14 Aralık 2024 12:28

*dönmüyorsunuz

16 Aralık 2024 18:08

Bugün pazartesi yine aradım hem de iki defa ancak mesai sonunda dönüş yaptılar. İnanılmaz umursamazlık gerçekten. Asla umurlarında değil. Basit bir statü istiyorum ancak kimse takmıyor. Bir haftada ancak aranabildim.

Davut
25 Aralık 2023 11:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel ABC'den Araç Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Bilgi Eksikliği

Ahmet