Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel ABC'den Araç Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Bilgi Eksikliği

07 Kasım 2024 17:18

Opel ABC'den araç almak için Ekim ayının 26 sında bayii yi aradık ve aracın stoklarında gözüktüğünü 2-3 gün içerisinde teslim edilebileceğini söyledir. 30 ekimde ücreti peşinen ödedik. Faturası kesildi. Tekrardan teslim tarihini sorduk 2-3 dedikleri günün üstünden 4 gün geçmesine rağmen gene aynı yalanı söyledir ve 2-3 güne teslim ederiz. Araç genel merkezde gelecek dediler.
Tamam dedik bekleyelim kasım ayının 3 ü oldu. Aradan 5 gün geçmesine rağmen araç teslimi ile ilgili halen ne arayan var ne soran.
Dedik biz arayalım tekrardan bir bilgi alalım. Cuma günü teslim edilir. Gibi gözüküyor. Genede bir gün öncesinden haber ederiz dediler. Bugün perşembe biz aramasak ne arayan var ne soran arıyoruz daha arabadan bilgi yok teslimatta deniyor. Araba fabrikadan çıksa gelse daha hızlı gelir zaten. Gün bugün oldu 7 Kasım halen aynı şey söyleniyor. Teslimatta! Nerede olduğu ne zaman geleceği hakkında hiçbir bilgi yok. Artık yeter aracımın teslim edilmesini istiyorum.

Aşiyan
Aşiyan

Ben de 26 Kasımda ödeme yaptım 28 Kasımda fatura kesildi. Yasal süreç 15 gün 15 günde vermek zorundayız dediler. Yarın 15 gün oluyor bakalım ne olacak. Anlamadığım marketten sipariş versen nerede olduğunu öğreniyorsum. Araba alıyorsun nerede olduğu bize söylenmiyor bilgimiz yok diyorlar. Bu kadar güvensiz hissedeceksem arabayı teslim almam iade ederim ne çok şikayet var!

Sevinç

Bende cuma günü sipariş verdim yorumunuzu okuyunca tedirgin oldum uğraşayım o zaman

Sevinç

Aracınızı teslim aldınız mı? Kaç gün içinde teslim aldınız

Ahmet

Evet teslim aldım. Uzun uğraşlar sonucunda 20 kasımda teslim edildi. Her koldan şikayet oluşturmadığınız sürece süreç ilerlemiyor.

Opel Bayi Ve Müşteri Hizmetlerinden Cevap Alamama Sorunu

Yusuf
13 Aralık 2024 12:37

Tayfun
13 Temmuz 2023 14:17
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
15 Aralık 2023 19:32