Can sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 17:18

0 km olarak almış olduğum Opel Astra marka aracım, 20 gün önce dikiz aynasının arka kısmında bulunan kısımdan su damlatmaya başladı. 10 günlük servise (İzmir ve Aydın) randevu alma mücadelem neticesinde Aydın'dan randevu alabildim. 2 gün boyunca serviste bakımı ve tamiri olduğu söylenen araç, 3 gün önce servisten çıktı ve bugün yağan yağmurlarda su almaya devam etti. Sunroof'ta sorun olmadığını düşündüğümü söylesem de sunroof sorunu çözüldü deyip teslim edildi. Sağ kapıdan gelen trim sesi de düzeldi denmesine rağmen ne trim sesinden kurtulabildim ne de arabanın içine su almasından. 2 şikayet ile girdiğim servisten hiçbir çözüme ulaşamadan çıkmış oldum. Daha 2 yaşını ve 20.000 km'yi gelmeden bir araç bu şekilde sorunlar yaşatmamalı.

09 Aralık 2024 10:45

Şaka gibi hizmet. Çözülemeyen 15 gün önce servise giren basit bir sanruftan su alma ve sol ön kapıda olan terim sesi sorun için tekrar Aydın Opel bayiinden geçen hafta bugün için (09.12.2024) randevu alıyorum servisin yapamadığı iş için sabahın 7 sinde kalkıp 100 km yol gidiyorum. Serviste olan yetkili arkadaşlar benim soruna bakacak kişinin eğitimde olduğunu bir hafta sonra geleceğini ve aracıma bir şey yapamayacaklarını söylüyor, 3 gün öncesi bu işi yapacak kişinin eğitime gideceği belli değil mi ki müşteri çağırıyorlar? Ben o kadar değişik marka araç kullandım hep servislerden hizmet aldım ama bu kadar beni sinir eden hatalı iş yapan çok basit bir arıza için durmadan insan yoran bir marka görmedim. Bir de lütufmuş gibi sağ olsunlar haftaya istediğiniz zaman gelin randevu almanıza gerek yok diyorlar (randevu bulmak ayrı dert). Ben 2023 model aracın sanrufu izolabant ile kapatılmış halde geziyorum sağ olsunlar. En kısa zamanda son 5 yıldan beri corasa ile başlayan ve 2 nci Astra ile devam eden Opel macerama nasip olursa son vereceğim.

10 Mart 2025 16:12

10.03.2025 Opel araç almayı düşünen arkadaşlar için fikir olması adına yazıyorum. Geçen hafta aracı servise teslim ettim su sorunun ve periyodik bakımım için yetkili servis sorunun ön camından kaynaklandığı garanti kapsamında değişip değişmeyeceği ile ilgili onay beklendiğini söylemekte. Ben böyle bir şey görmedim. Bir çok marka araç kullanıp ufak tefek sorunlar yaşasa da böyle rezil edilmedim. Aracım ön camından su alıyor en sonunda tespit ediliyor ama garanti kapsamında değişip değişmeyeceğinin bilgisini almak için araç serviste 1 haftadan beri müşteri bekletiliyor.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Opel Astra'da Sürekli Yaşanan Sunroof Sorunu

Abdullah
15 Haziran 2024 12:13
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra Yağmur Sensörü Arızası Ve Serviste Çözüm Bulamama Mağduriyeti

Özgür
17 Temmuz 2025 11:14
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Yedek Parça Tedarik Sürecinde Ciddiyetsizlik!

Rasim
16 Şubat 2025 23:03
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
23 Ocak 2024 12:56