Opel Astra Motor Gücü Azaltıldı Uyarısı

Merve
01 Aralık 2023 22:17

Opel Astra aracımın motor arıza ışığı iki hafta önce yandı ve araç gaz yemiyor. Arızayı derhal satın aldığımız şubeye götürdük. Ancak iki haftadır hatanın kaynağını bulamıyorlar. Ürettiğiniz aracın arızasını tespit edememeniz kabul edilemez. Firmanızın ve şubenizin bu tutumu karşısında her yere şikayet edeceğim.

Bahadır

Merhaba, arıza için çözüm bulundu mu? Neden kaynaklanmış

Murat
Murat

Merhabalar benimde aracım 2020 model 1.2 benzinli 145 bg özel seri Astra. Aracın ilk sahibiyim 2 senedir aynı sorunla bende uğraşıyorum. Önce turbo değişti serviste daha sonra valfler vs vs ancak bir çözümü yok. Tüm bu dertten muzdarip insanlar ile birlikte bir oluşum yapabilirmiyiz diye düşünüyorum sizinle iletişime geçebilirsiniz bir şeyler yapmamız gerekiyor binlerce lira para verip aldığımız araçların sorunun çözülmemesi tam bir saçmalık lütfen birlikte hareket edebilir miyiz. Bu konuyu gündeme getirmemiz gerekiyor gerek sosyal medyada gerek ulusal medyada da diye düşünüyorum

Bahadır

Merhaba çözüm bulundu mı acaba?

Garantili Opel Astra'da Tekrarlayan Motor Arızaları Hayatımızı Riske Atıyor

Eyüp
15 Temmuz 2025 18:26
Garantili Opel Astra'da Tekrarlayan Motor Arızaları Hayatımızı Riske Atıyor
Hakan sonuçtan memnun

Hakan
08 Kasım 2023 10:36
"Dak servis oldukça ilgili ve anlayışlı davrandı. Aracı kontrol edip herhangi bir sıkıntı olmadığını atölye şefi ile görüştüm. Kendilerine güvenmemi sağladılar. İlgi ve anlayışlarından dolayı tekrar teşekkür ederim"
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'nın Sürekli Arızaları Ve Yetersiz Servis Desteği

Adem