Harika sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra E Sıfır Araç Arızası

Opel Astra E Sıfır Araç Arızası
23 Ağustos 2024 00:01

16 Mayıs 2024 te Opel Astra e aldım çetaş bayisinden ve araba arıza ışığı yanık bir şekilde bana teslim edildi. Bir gün sonra geri götürdüğümde ise airbag arızası olduğu söylenip bana ikame araç verildi. 3 ay boyunca parçanın Fransa'dan geleceğini söyleyerek beni beklettiler ve en sonunda kendilerini mahkemeye vermek zorunda kaldım hala aracımı yapmalarını bekliyorum bir yandan da dava açmak zorunda kaldım. Paramı geri istediğimde ise Opel genel merkez bu durumu kabul etmediklerini söyleyip paramı iade etmediler. Şu an 22 ağustostayız hala araç yapılmadı dava sürecini bekliyorum

10 Ekim 2024 05:45

08.10.2024 tarihinde elektrikli motorun komple değiştirilmesi için onay alındı benden ve motor komple değişecek. Arabanın tam olarak teslim tarihi hala belli değil. İlk duruşma Aralık ayında. Opel yeni araba vermemek için her şeyi yaptı. Davadan para iademi geri alıp bu durumdan kurtulmak istiyorum.

03 Kasım 2024 17:08

01.11.2024 de arabayı teslim aldım. Şimdilik bir problem yok ama dava süreci devam edecek. 5 ay boyunca arabamı kullanamamış oldum.

23 Ağustos 04:00

Davayı kazandım. İtiraz ettiler. Şu an istinafta. Sonucu yazacağım

Opel Astra'nın Sürekli Arızalanan Ekran Sorunu!

Niyazoğlu
09 Ocak 10:08
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Rasim
01 Şubat 2024 21:21
Mehmet sonucu yetersiz buldu

Opel Astra Elektrik Mağduriyeti!

13 Mart 2024 02:06
Namık sonuçtan hiç memnun değil

Namık
21 Aralık 2023 17:22
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinden Parça Tedarik Sorunu Ve İkame Araç Mağduriyeti

Berkay