Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Edremit Çözüm Opel Servisi Haksız Yere Arıza Tespit Ücret Talebi

27 Mart 2024 17:55

Bugün Balıkesir/Edremit Çözüm Opel özel servisin önünden geçerken j kasa Opel Astra 1.4 aracımın motor suyu eksiltmesi ile ilgili görüşme yaptım. Kontrol etti ve su haznesinin yıpranmış olduğunu, değişmesi gerektiğini gözle yaptığı kontrolde söyledi. 2000 TL civarı olduğunu belirtti. Oysaki aracımın bakımını yeni yaptırdığım için, söylenen fiyat çok geldiği için ve tereddüt yaşadığım için yaptırmadım. 1 hafta önce aracımın su ve kalorifer ile ilgili tüm hortumlarını değiştirmiştim. Daha sonra benden 50 TL arıza tespit ücreti istedi ve sorun büyümemesi için verdim. Çünkü yanımda eşim vardı. Daha sonra Opel servisine gittim ve arızanın başka nedenden olduğunu öğrendim. Şimdi tamircinin 1-2 dakika içinde gözle yapmış olduğu yanlış arıza tespitinde böyle bir ücret talep etmesi etik mi? Acaba kim kazandı, kim kaybetti.

29 Mart 2024 23:34

Sorun Opel markası değil sorun şikayette ismi geçen Opel Özel Servisi ile ilgilidir.

Berkant
Berkant

Çözüm Opel servis olarak her müşterimize elimizden gelen gayreti sergiliyoruz. Aynı anlayışı müşterilerimizdende bekleriz. Arıza tespit olsun cihaz ile kontrol olsun her yerde bu ücrete tabidir. Ücret konusunda çok geldiyse gelin ücretinizi iade edelim.

Nejdet sonuçtan hiç memnun değil

Nejdet
18 Nisan 2024 17:37
Opel Servisinin Yanlış Arıza Tespiti
Opel Servisinin Yanlış Arıza Tespiti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Ağustos 2023 15:51
Opal Opel Araç Teslimi
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
01 Aralık 2024 17:18