Tc Halil sonuçtan hiç memnun değil

Tc Halil
31 Ekim 2023 14:01

Zira firmadan bir beklentim kalmamıştır. 2009 yılından beri Opel müşterisiyim, sırasıyla Astra j 1.4t, Astra j 1.6 d, Grandland X 1.2 innovation araçlarım oldu. 10.09.2023 tarihinde de 4. Opel aracımı Ankara ABC GRUP'tan 2023 model Opel Astra l GS donanım araç aldım. Şasi numarası VXKFPHNSTP1049*** . 13.09.2023 tarihinde aracımın bilgi ekranının sağ üst köşesinde bir aralık olduğunu fark ettim. Satın almış olduğum bayi olan ABC Grup'tan randevu alarak 17.09.2023 tarihinde aracımı servise götürerek şikayetimi bildirdim. Nadir de olsa üretimle ilgili bir sıkıntı olabileceğini, ekranı söküp inceleyeceklerini söylediler. Ardından bazı tırnakların yerine oturmadığını ve sorunu düzelttiklerini söyleyerek aracı teslim ettiler. Aracımın bilgi ekranı kocaman bir vida ile aracın göğsüne sabitlenmiş. Aracımın bilgi ekranının yenilenmesini ve araca açılan deliğin tamir edilmesini istedim. Sonuç olarak, hasarın servis tarafından değil, aracın camına yapıştırdığım ve çakmak girişinden USB kablosuyla akım aldığım araç içi kamerayı monte etmek için benim tarafımdan verildiğini söyleyerek beni yalan söylemekle suçladılar. Opel önce şikayetimi dikkate almadı, sonra sorumluluğu kabul etmeyerek beni yalan söylemekle suçladı ve en son beni kandırmaya çalıştı. Dışarıdan görünen bir sıkıntı olmadığı için aracımı bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Ancak daha önce dört defa Opel tercih etmiş bir müşteri olan bana bu yapılanlar tek kelimeyle ayıptır. Bu saatten sonra beni ikna edecek hiçbir özrünüz olamaz, Bundan sonra ne yeteneksiz, iş bilmez Ankara ABC Opel servisine giderim ne de bir daha sattığı malın arkasında durmayan, müşteri memnuniyetini gözetmeyen güvenilmez Opel markasından araç alırım. Dört kez Opel alacak kadar sevdiğim bir marka olan Opel'den beni soğuttunuz. Tüm sebep ve sorumluluk Opel Türkiye'nin eseridir.

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
28 Ekim 2024 14:39

Opel Astra'nın Yazılım Sorunları Ve Mağduriyet

Nilay
18 Nisan 2025 16:58

Opel Grandland Sadece Okuyunuz...

23 Temmuz 2024 22:01

29 Eylül 2023 11:33
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Opel Astra'nın Ekran Sorunları

Ece