Op. Dr. Mehmet Solmaz Bizi 1 Saatten Fazla Bekletti

19 Nisan 2024 10:16

Yeni yüzyıl Üniversitesi özel Gaziosmanpaşa Hastanesi plastik cerrahi uzmanı mehmet solmaz'dan saat 14:30 için randevu aldım. O bölgede işim vardı. Saat 13'de işim bitti, erken gideyim, belki erkenden alır dedim. Telefon açtım ve geliyorum dedim. Buyurun gelin dediler. Doktorun ameliyatta olduğunu söylemediler.

Saat 13.15'de hastaneye ulaştım. Asistan z***bizi karşıladı, buyurun bekleyin randevunuz saat 14:30'da dedi. Doktorun ameliyatta olduğunu söylemedi. Sonra saat 14 gibi z*** asistan bize geldi ve doktor bey ameliyatta, 1 saat sonra çıkacak dedi. E niye geldiğimiz an söylemiyorsun 14'e kadar bekletip söylüyorsun veya gelmeden önce söylemiyorsun? Geldiğimiz an söylesen biz beklemez ve giderdik.

Aşağı indik, kafeteryada beklemeye başladık, saat 14:50'de ben kendim telefon açtım z*** asistana. Buyurun gelin bilgilerinizi alalım, doktor bey de geliyor dedi. Yukarı çıktık, bizden bilgiler aldı. Beklemeye devam ettik. Saat 15:30 oldu. Doktor yok. Bana 13:15'de geldiğim sırada söylesen ben beklemeden giderdim. Hatta 14:50'de aradığım zaman "hemen geliyor" demesen ve ben 40 dakika daha bekleyeceğimi bilsem giderdim. Sonuç, sinirlendim ve çıktım. Başhekime şikayet edecektik ama yoktu. Zaten etsen de bir şey çıkmaz. Ama bu yorumu okuyanlar bilsin.

Sonuç olarak, doktora muayene olamadan geri döndük. Madem ameliyatın var, randevu vermeyeceksin. Doktor iyi midir, kötü müdür bilemem ama hastasına saygısı yoksa, bir anlamı yok.

Uzm. Dr. Tuğba Arkan Randevu Sorunu

12 Temmuz 2023 00:25

Op. Dr. Süleyman Kumbasar Burun Ameliyatı Oldum!

11 Aralık 2023 14:28
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy Hastalara Daha Fazla Saygı!

05 Temmuz 2024 11:45