Op. Dr. Fatma Ünal Tunçkaşık Ameliyat Sonrası Yaşanan Sağlık Ve Hizmet Problemleri

23 Aralık 2023 11:05

Ameliyat olalı iki buçuk sene oldu hala doğru düzgün nefes alamıyorum. Burnumda sürekli tıkanıklık oluyor ki başlarda bu normal daha sonra geçecek demişti. Ayrıca burun ameliyatı olmadan önce oldukça ince bir durun sırtım vardı onu korumasını ince bir burun sırtına sahip olmak istediğimi söyledim. Ameliyattan sonra oldukça kalın bir burun sırtım oldu kontrole gittiğimde geçecek şiş demişti hala olduğu gibi duruyor. Sık sık baş ağrısı da çeker oldum. Bunlara ek burunum ameliyattan sonraki haliyle çok alakası yok. Formu, burun deliklerim falan bozuldu. Ayrıca ameliyat sonrası hastane sürecim de sorunluydu. O gün en son ameliyat olan bendim. Ameliyattan 8 de çıktım ve ameliyat sonrası çok kanamam oldu. Bildiğiniz iki üç saat aralıksız burnum kanadı hemşireler panikledi önümde kanlı peçeteden bir dağ oluştu ama F**** Hanım ortalıkta yoktu. Ayrıca saat 12 de hastaneden çıkış yapmamız istedin ya da bir gecelik ücret ödememizi. Bu konuda da bilgilendirilmemiştik. Hem bir komplikasyon var hem de hastaneden çıkarılmak istendik. Ödemeyi gerçekleştirdik ve o gece kaldım, ödeme parasını da klinik bana geri iade yaptı. Sorun F**** hanımın bu süreçte olmamasıydı. İlgi alaka sıfır.

Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

26 Aralık 2024 16:24
Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

Doç. Dr. Yahya Baltu Burun Ameliyatı Sonrası Kalıcı Nefes Alma Problemleri Ve Yetersiz Doktor İlgisi

03 Ağustos 2025 18:15
Miran sonuçtan hiç memnun değil

Estetik Ameliyatında Beklentiler ve Sonuçlar

23 Mart 2025 16:40