Müberra sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Engin Selamioğlu Klinik Estetik Operasyon Hüsranı!

08 Ocak 2024 23:00

Dr. E**** S*********'na yaklaşık 7 ay önce gıdı lipo ve bişektomi yaptırdım. Bişektomi yapılmış olmasına rağmen hiçbir fark yok, gıdı bölgesinde de eski halinden bir fark olmadığını söyledim ve bana 'size bişektomi yapalım' dedi. Yaptığı işlemi kendisi bile fark edemedi çünkü gerçekten bir değişiklik yok. Hifu cihazı ile gıdı yağlarının giderilebileceğini söyleyerek beni Dermatoloji Dr. U'ya yönlendirdi ve bana 12 bin TL fiyat verdi. Gerçekte 20 bin TL olduğunu daha sonra öğrendim. Madem öyleydi, bana neden lazerle yağ alma işlemi yaptı? Anlaşılan o ki, para kazanmak için her türlü yola başvuruluyor. Kendisinden çok şikayetçiyim ve bu işlem için yeniden para harcamam gerekiyor. Bu nasıl bir saçmalıktır! Zaten asistanıyla iletişim kurmak zorundasınız; mesaj attığınızda ya da aradığınızda doğrudan E**** Bey ile görüşemiyorsunuz. Asistanı Y**** E*** Bey'in ilgi ve alakası, kibarlığı çok iyi; kendisinden memnunum ama sonuçta sorunu çözecek kişi o değil. Dr. E**** S*********'na hakkımı helal etmiyorum ve çok kızgınım.

Art’iz Beauty Alsancak Hiçbir Sonuç Alamadım

07 Ocak 2024 03:14