Ayca sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Ahmet Doğan Mide Botoksu Yapılmayan Yer

19 Eylül 2024 15:18

Merhaba, bundan yaklaşık 4 ay önce mide botoksu işlemi için eve gittim. Ne yazık ki uyutulduktan sonra bana ne verildiğini bilmiyorum. Fakat onun peşine sürekli bir şekilde kilo almaya başladım. Artı 5 kilo aldım şu an. Bir de onu vermek için uğraşıyorum. Tekrar gittim, derdimi anlattım. Bana parayla yine 5000 liraya yaklaşık alabileceğim zayıflama iğnesini önerdi ve hiçbir şey yapmadan geri gönderdi. Bununla ilgili her yere, Sağlık Bakanlığı'na kadar her şeyi yazacağım. Paramı geri istiyorum ya da tekrardan bana işlemin uygulanmasını istiyorum. Çünkü ben bana işlemin uygulandığına bile inanmıyorum ve daha önce yaptırdım. Mide botoksu ve bir ayda 10 kilo verdim.

Yorumlar (5)

Nana
Nana

Tam olarak hangi hastanede yapdiniz ve hangi doktor

Büşra
Büşra

Merhaba. Sizinle iletişime geçmek istiyorum. Instagram üzerinden bana ulaşabilir misiniz? Soyadım Seyis

Sevim
Sevim

Bende aynı düşünüyorum bende daha önce yaptırmıştım kızımla gittim ama bir ay oldu 3 kilo zor verdim tekrar yapılmasını rica ederim bende sonuçta para verdim kızıma ve bana tekrar işlem yapılmasını rica ederim bende yakının iş yeri hekiminin vasıtasıyla gitmiştim üzülüyorum desteğinizi rica ederim

Beyhan
Beyhan

Sonuç alabildinizmi bende memnun kalmadım

Ayca
Ayca

Asla alamadım Tüketici Mahkemesi'ne sadece yola kadar her yere gideceğim

Sami sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Mustafa Buğra Kardaşlar Mide Botoksu Hüsranı!

23 Mayıs 2024 14:37
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Özden Avcı Mide Balonu Ve Bot Mide Kanaması Ölümden Döndüm

31 Temmuz 2023 15:42