Harun sonuçtan çok memnun

Onvo TV'nin Her TV Açıldığında Volume 29 Olarak Yüksek Sesle Başlaması

31 Mart 2023 11:00
Harun'un Teşekkür Mesajı
“TV yi formatladım kendim çözdüm. Yine de aradılar sağ olsunlar ilgili firma. Teşekkürler...”

Almış olduğum Onvo Ov32150 marka 32 inç TV'min ses sorununu çözemedim. Sorun şu ki TV yi başlattığımda ses seviyesi çok yüksek başlıyor volume 29 olarak. Her defasında ses kısmak için kumandayı elimde bekliyorum. Ses başlangıç ayarı düşük seviyede ayarlamak için bir ayar yok mu? Servis menüsünden de yapılabiliyorsa lütfen yardımınızı bekliyorum.

03 Nisan 2023 07:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

03 Nisan 2023 16:14

03 Nisan 2023 16:14

tüketici ile görüşme sağlandı

03 Nisan 2023 16:15

Kerim
Kerim

Onvo TV açılışta sesi çok yüksek (30) seviyelerinde çıkıyor bunun bir ayarlaması yok mu

Harun

Ani elektrik kesilmelerinden bu şekilde olabiliyor. TV'yi formatlar sorunun düzelecektir

Onvo Ov32150 Yazılım Güncellemesi Yapılamıyor Ve Yetkili Servis Yüksek Ücret Talep Ediyor

Bekir
08 Ocak 13:34
onvo-ov32150-yazilim-guncellemesi-yapilamiyor-ve-yetkili-servis-yuksek-ucret-talep-ediyor-2.jpg
onvo-ov32150-yazilim-guncellemesi-yapilamiyor-ve-yetkili-servis-yuksek-ucret-talep-ediyor-1.jpg
Tüm OV32150 Şikayetlerini Gör

Onvo Kategorileri