Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Servis Ve İlgi Çok Kötü

Onvo TV Servis Ve İlgi Çok Kötü
19 Temmuz 2024 08:57

Onvo'dan almış olduğum 55OV6000U TV'yi 1 ay kullanmadan ekranda çizgiler çıktı. Servise bildirdim, gelip aldılar ve ekran paneli değişti. 2 gün sonra alt kısımda parlaklık olduğunu fark ettim ve incelediğimde panelin sorunlu olduğunu gördüm. Tekrar servisi aradım, bana tüm TV'lerde bu durumun olduğunu söylediler. Bu sorun değilmiş ama göze çok batıyor. Diğer markalara ve mağazalardaki Onvo TV'lere baktığımda böyle bir sorun görmedim. Onvo'yu aradım ve servisten gelen raporu bekledim. Teknik arıza görülmediği için onaylanmadı dediler. Görüntü diğer marka TV'ler gibi kaliteli değil, yani Ultra HD ile hiçbir alakası yok. Sorunlu TV neden sorunlu görünmüyor? Resimde de alt kısımda gördüğünüz gibi sorunlu, anlamıyorum. Sorunlu değil mi :(

29 Ağustos 2024 15:04

Yaklaşık 30 gündür TV değişimi bekliyorum ovno da Esra Hanım görüştüğümde hemen değiştireceğiz dediler geçen hafta değişti dediler gönderiyoruz dediler şimdi Şeyma Hanımla aradım bu hafta değişti dediler ne zaman gelecek bana dedim size testim olmuş dediler servisi aradım benim televizyonum nerede Onvo TV bulamıyor diyorlar aradım tekrar Şeyma Hanımla görüştüm bizde diyor TV neden getirmiyorsunuz dedim mail atık servis bölümüne size dönüş sağlayacaklar diyorlar, hep yalan söylüyorlar bıktım artık aramayı nasıl yapsam bilemiyorum :(((

19 Temmuz 2024 09:05 (Şikayetten 8 dakika sonra)
19 Temmuz 2024 14:19
29 Temmuz 2024 10:57

Merhaba, Neden hala bir dönüş sağlamadınız bir kere aradığınız bir daha aramadığını? Başa nere ye şikayet etmem gerekiyor tüketici haklarınada mı şikayet etmem gerekiyor? Video istediniz gönderdim ama hiçbir dönüş yok?

16 Ağustos 2024 10:55

Merhaba, Bizden neredeyse 2 hafta oldu servis alalı TV hala Onvo merkezine göndermediler neden serviste 2 haftadır inceleniyormuş nasıl oluyor bu inceleme ben anlamıyorum siz nasıl bir iş yapıyorsunuz bir de panel arızası var onu da kabul etmiyorsunuz :((((

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan TV'de Ekran Sorunu Ve Servis Sürecinde Yaşanan Memnuniyetsizlik

28 Haziran 2025 15:28
Yeni Alınan TV'de Ekran Sorunu Ve Servis Sürecinde Yaşanan Memnuniyetsizlik
Hamit sonucu yetersiz buldu

Garanti Süresi Bitmeden Teslim Edilen TV Onarılmadı, Mağdur Edildim

Hamit
08 Temmuz 2025 10:16
garanti-suresi-bitmeden-teslim-edilen-tv-onarilmadi-magdur-edildim-1.jpg
Diyar sonuçtan hiç memnun değil

Diyar
29 Eylül 2024 21:33