Onvo TV Servis Ve İlgi Çok Kötü

Onvo TV Servis Ve İlgi Çok Kötü
19 Temmuz 2024 08:5716.341

Onvo'dan almış olduğum 55OV6000U TV'yi 1 ay kullanmadan ekranda çizgiler çıktı. Servise bildirdim, gelip aldılar ve ekran paneli değişti. 2 gün sonra alt kısımda parlaklık olduğunu fark ettim ve incelediğimde panelin sorunlu olduğunu gördüm. Tekrar servisi aradım, bana tüm TV'lerde bu durumun olduğunu söylediler. Bu sorun değilmiş ama göze çok batıyor. Diğer markalara ve mağazalardaki Onvo TV'lere baktığımda böyle bir sorun görmedim. Onvo'yu aradım ve servisten gelen raporu bekledim. Teknik arıza görülmediği için onaylanmadı dediler. Görüntü diğer marka TV'ler gibi kaliteli değil, yani Ultra HD ile hiçbir alakası yok. Sorunlu TV neden sorunlu görünmüyor? Resimde de alt kısımda gördüğünüz gibi sorunlu, anlamıyorum. Sorunlu değil mi :(

29 Ağustos 2024 15:04

Yaklaşık 30 gündür TV değişimi bekliyorum ovno da Esra Hanım görüştüğümde hemen değiştireceğiz dediler geçen hafta değişti dediler gönderiyoruz dediler şimdi Şeyma Hanımla aradım bu hafta değişti dediler ne zaman gelecek bana dedim size testim olmuş dediler servisi aradım benim televizyonum nerede Onvo TV bulamıyor diyorlar aradım tekrar Şeyma Hanımla görüştüm bizde diyor TV neden getirmiyorsunuz dedim mail atık servis bölümüne size dönüş sağlayacaklar diyorlar, hep yalan söylüyorlar bıktım artık aramayı nasıl yapsam bilemiyorum :(((

19 Temmuz 2024 09:05 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

19 Temmuz 2024 14:19

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz için yetkililerimize gerekli bilgilendirme yapıldı. Sürecimizi sonlandırmak için ek birkaç güne ihtiyacımız olduğu bilgisini sizinle paylaşmak isterim. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Sürecimiz sonlandığında size detaylı bilgiyi vereceğim. Şikayet Yönetim departmanından Zeynep.

Rıdvan
29 Temmuz 2024 10:57

Merhaba, Neden hala bir dönüş sağlamadınız bir kere aradığınız bir daha aramadığını? Başa nere ye şikayet etmem gerekiyor tüketici haklarınada mı şikayet etmem gerekiyor? Video istediniz gönderdim ama hiçbir dönüş yok?

Rıdvan
16 Ağustos 2024 10:55

Merhaba, Bizden neredeyse 2 hafta oldu servis alalı TV hala Onvo merkezine göndermediler neden serviste 2 haftadır inceleniyormuş nasıl oluyor bu inceleme ben anlamıyorum siz nasıl bir iş yapıyorsunuz bir de panel arızası var onu da kabul etmiyorsunuz :((((

Garanti Süresi Bitmeden Teslim Edilen TV Onarılmadı, Mağdur Edildim

8 Temmuz 2025 10:163.010

Onvo TV pişmanlıktır. 2 yıl önce aldığım 55" Ultra HD TV, ilk yıl içinde panel arızası vererek garanti kapsamında onarıl...

1 Destek

Tümünü Gör