Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 22:19

Test edilmiş sorunlu malzeme ile toplanmış ürün geldi. Vatan kabul etmiyor, üretici kabul etmiyor, servis rapor yazmıyor. Sonuç olarak, kargo görevlisi yanında açın, alırsanız imza ve şifre vermeyin. Yoksa kargocu hemen kaçıyor. Bu şartları sağlamayıp hala benim gibi inatla alırsanız, ürün çizik, lastik patlak, vidalar gevşek, far bozuk, kasa sallanıyor. Onvo pişmanlık.

31 Temmuz 2024 08:12 (Şikayetten 9 saat sonra)
02 Ağustos 2024 11:29

Çözüm yok arayan yok sadece her zamanki otomatik mesajı sayfaya yazmakla ilgilendik olmuyor Onvo maalesef 30 saniye ayırıp müşterinize sahip çıkın

07 Ağustos 2024 16:51

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.

19 Ağustos 2024 12:46

Çağrı atıp kapanıyor aramak ilgilenmek bu sekil olmuyor

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut

Özge
06 Mart 2024 20:35

Canberk
22 Haziran 2025 16:03
Onvo Kırık Televizyonum İçin Kimse Sorumluluk Almıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
03 Mayıs 2024 19:10