Murat sonuçtan hiç memnun değil

Onvo HDMI Girişleri Sorunu

18 Şubat 2024 01:48

Onvo 55 Inc marka televizyonumun HDMI girişlerinde sorun yaşıyorum. Farklı cihazlar ve kablolar denememe rağmen 4K desteği sağlayamıyorum. Ayarlar kısmında HDMI EDID ayarı sürekli 1.4 olarak seçili kalıyor ve güncellenmiyor. HDMI 1.4 olarak sabitleniyor ve 2.0 desteklenmiyor. TÜRKSAT Kablo TV bağladığımda ise hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Aynı Kablo TV cihazını başka bir monitörde denediğimde herhangi bir sorun oluşmuyor; ancak televizyonumda görüntü yok. HDMI 1.4, 2.0, 2.1 sürümlü kabloları denememe rağmen sonuç değişmiyor. Xbox veya bilgisayar bağladığımda ise sadece HDMI 1.4 ile 1080p çözünürlükte destek veriyor. Beş ya da altı farklı, çalışır durumda olan kablolarla denemeler yaptım, yine de görüntü alamadım. Uydu cihazı, oyun konsolu ve bilgisayar ile denemelerimde de görüntü gelmiyor. Daha önce müşteri hizmetlerini arayarak yardım istedim ancak herhangi bir destek sağlanmadı. Onvo markasının müşteri hizmetleri ve servis desteği maalesef yetersiz kaldı. Aylardır bu sorunu yaşıyorum ve cihazı kullanamıyorum. Lütfen bir servis göndererek cihazın tamirini gerçekleştirin. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım, çünkü sorunu sizinle çözümlemek mümkün görünmüyor. Eğer bu destek kaydına da dönüş yapılmazsa yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım.

19 Şubat 2024 15:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

29 Şubat 2024 11:32

Herhangi bir geri dönüş yapılmadı!

Ersin
02 Mart 2024 19:05
Onvo 4K İçin Sorun
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
04 Aralık 2023 20:35
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Ferhan
09 Temmuz 2024 17:47
Onvo 4K Desteklemiyor Oyun Konusunda Ve Netflix'te Görüntü Kötü
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
08 Ocak 2024 15:01