Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Mayıs 2024 16:02

Onvo 12 X Plus Scooter sahibiyim. Ürünü aldıktan 6 ay sonra, iki kez Ankara'daki Maltepe, G*** M****** K**** Bulvarı'ndaki fabrika satış mağazasına tamir için götürdüm. İlk seferde motor arızası nedeniyle götürdüm ve motorun tamiri için 1200 lira ödedim. Ürünü yeni almıştım ve arıza, cihazın yere düşmesi sonucu oluşmuştu. Tamir edildiğini söylediklerinde ürünü kullanmaya başladığımda vurma sesi çıkmaya başladı. Tekrar götürdüğümde ise 1800 lira daha masraf çıkardılar. Tamiri başka bir yerde yaptırmak istediğimi belirttiğimde ise muayene ücreti olarak 200 lira talep ettiler. Bu ücreti, garanti kapsamında olan ve tamir edemedikleri halde istediler. Sonuçta ürünü dışarıda tamir ettirmek zorunda kaldım.

Gidonum çatladı ve bu durum Onvo fabrikasının hatasıydı. Garanti kapsamında değişimi için servise götürdüm. Ancak gidonu değiştirirken orijinal elektrik tesisatının devrelerini keserek cihaza zarar verdiler. Ayrıca fren tellerim parçalandı ve fren aldığımda takılı kaldı, bu nedenle ürünü kullanamadım. Yine dışarıda tamir ettirmek zorunda kaldım ve masraf yaptım.

Onvo teknik servisinden oldukça rahatsız oldum. Paranızı alıp ürününüzü bozuyorlar ve kablolarınızı ile tellerinizi parçalıyorlar. Bu durumun yasal olarak suç teşkil etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Tüketici Mahkemesi'ne de şikayet edeceğim.

17 Mayıs 2024 13:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Nurettin
Nurettin

Aldıkları tamir parası yemek nasip olmasın onlara fabrika hatalı ürün üretir parası tüketiciden çıkar yazıklar olsun.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
22 Eylül 2023 12:49
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 12 Xplus: Kırılan Parçalar ve Yetersiz Servis Desteği

Kadir