ONG Turizm KRD - Ong Şirketler Grubu Mağdurları

18 Şubat 2024 22:14

Therma City Termal Otelden (KRD Şirketler Grubu'ndan) 2022 yılında Ong Turizm İşletmesi elemanları tarafından adı geçen termal otele tanıtım için eşimle birlikte davet edildik. Satış/pazarlama elemanları çeşitli yöntemler kullanarak 2+1 kişilik kategoride bize devre mülk sattılar. Ancak bize tapusu verilen yerin, 1105 m2'lik otelin yanında bulunan ve tapuda mesken olarak geçen bir yerin 36500'de 7 hissesi olduğunu ve kat irtifakı olarak satıldığını sonradan öğrendik. Ayrıca, her yıl belirlenen dönem içinde yılda 7 gün ücretsiz otelde konaklama hakkımız olduğu söylenmişti. Fakat 2023 yılı Kasım ayında Therma City otele gittiğimizde, otelin işletmesinin 5 yıllığına Maxwell isimli bir firmaya devredildiğini ve artık Ong Turizm Şirketi ile KRD şirketler grubuyla ilişkisinin olmadığını, üyelerin buradan yararlanamayacağını öğrendik. Üstelik Ong Turizm Şirketi elemanları yıllık aidat talep etmekte. Gerçekte devre mülk değil, otelin dışında depo olarak kullanılan bir yapının küçük bir hissesini satın almış bulunuyoruz ve kullanım hakkımızı da kullanamıyoruz. Aynı durumda olan diğer mağdurlarla iletişime geçerek hukuki yollara başvurmak ve haklarımızı aramak istiyoruz.

Mail adresim: [email protected]

Ozgur

Merhaba, Ben de bunlardan kurtulmak istiyorum. Fakat bir de bunlardan kurtulayım derken avukatların kucağına düşmekten korkuyorum. Ne yapabiliriz birlikte çoğulcu bir şekilde mi hareket edelim. Mağdurlar olarak kendi aramızda bir grup mu kursak.

Tarik
Tarik

Yok kardeşim git bir avukat bul Yalova'dan ben Google'dan buldum dava ac en kesin çözüm bu ilamsız icra çözüyor bu isi

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

ONG Turizm Terma City - Ong Termal İnsanlara Devre Mülk Satarak Mağdur Ediyor.

23 Ağustos 2023 15:16
ONG Turizm Terma City - Ong Termal İnsanlara Devre Mülk Satarak Mağdur Ediyor.

16 Haziran 2023 21:17

Ferhunde