Omix X700 Sensör Sorunu

19 Ekim 2023 12:41

Nisan ayında Omix x700 telefon aldık. 1 hafta sonra yakınlık sensörü bozuk olduğu için telefonu iade edip paramızı talep ettik. Telefonun öncelikle servise gidip test edilmesi gerektiği söylendi. Tamir istemediğimizi belirttik. Telefon test edilip yapılıp tekrar geldi, fakat teslim almadık. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunduk. Sonuçlanması 6 ay sürdü ve telefonun para iadesi yapılmayacağı, telefonun arızalı olmadığı söylendi. Telefonu tekrar teslim aldık, 2 gündür kullanıyoruz fakat telefonun arızası aynı şekilde devam etmekte. Bir ses kaydı dinlediğimizde veya arama geldiğinde telefonu sanki kulağımıza götürmüşüz gibi ekranı karartıyor, yakınlık sensörü devreye giriyor. Omix firmasından acil dönüş bekliyoruz, aksi halde tekrar şikayette bulunacağız.

20 Ekim 2023 14:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla OMIX Türkiye

20 Ekim 2023 20:09

Telefonu aldığımız yere götürüp omix firmasına kargoladık 2. Defa servise gidiyor aynı sensör şikayetinden video ekte mevcut zaten bakalım ne olacak

Zekeriya
Zekeriya

Bu sorun bende de oluştu. Siz ne yaptınız çözüme kavuştu mu?

Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
07 Ekim 2024 21:16