Caner sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 17:25

20.12.2022 tarihinde omix X-600 model telefon aldım. Telefon geldikten yaklaşık 6 ay geçmeden sistemsel arızalar göstermeye başladı (kendi kendine kapanma, tuşlar çalışmama vs.) daha sonra aşağıda bilgileri yazılı yetkili servisine gönderdik ve tamir olup elimize ulaştı. Aradan 3-4 ay geçti ve tekrar aynı arızaları gösterdi. Yine servis ile görüşüp kargo numarası ile 20.09.2023 tarihinde telefonu servise gönderdik. Telefonu göndermeden içindeki tüm bilgileri aldık ki yazılım atılması durumunda bilgilerimiz güvenli kalsın.

Bugün yani 28.09.2023 tarihinde servis ile arızanın giderilip giderilmediğini öğrenmek için aradığımda; telefonumun ortadan eğilip ekranın da kırıldığını öğrendim. Telefonun sağlam olarak gönderdiğimizi ve aynı zamanda kendilerinin yetkili anlaşmalı kargo şirketi olduğunu ve telefonun bendeyken açıldığını ve sorunun teknik arıza olduğunu belirtmeme rağmen -nereden bilelim sizde kırılmadığını gibi bir cevap aldık. Muhakkak kırılan telefon açılmaz ve bilgi ve belge transferi yapılmaz. Bu durumda bilirkişi tarafından tespit edilecektir.  Telefonunuzu da tamire gönderirken video çekin hatta kargo şirketinin gözü önünde videolu yapın. Yoksa bu insanlara güven olmuyor. Omix mobil teknoloji anonim şirketi (merkez servis)

Ortaköy Mahallesi, muallim naci Caddesi, no:** kuruçeşme-Beşiktaş/ İstanbul

Telefon: 0 212 912 **/ 0850 474 66 49
faks: -
e-posta adresi: [email protected]
Yurtiçi Kargo kodu: 860614083

28 Eylül 2023 19:29
Omix (Merkez Servis) Sıkıntısı

Telefon alındıktan 2 ay sonra arızalandı. Sonra yine aynı arızayı verdi. Bence bu sıkıntıyı yaşamamızın ana sebebi omıx.

02 Ekim 2023 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla OMIX Türkiye

03 Ekim 2023 14:14
Omix (Merkez Servis) Sıkıntısı

Omix Genel Merkez tarafından arandım fakat sıkıntımı çözmek yerine kabahati bana yüklediler. Biz nereden bilelim kargodan kaynaklandığını nereden bilelim sizden kaynaklanmadığını dediler. Kargonun gönderimi ile ilgili bize ne yapmamız söylendiyse onu yaptık. Telefonu güzelce ambalajlayıp gönderdik. Telefon bizim gönderdiğimiz paketten farklı bir paketleme yapılarak bize geri gönderildi. Ayrıca çok şiddetli biçimde tahrip olmuştu ve açılmıyordu. Bizim açılmayan telefondan kişisel bilgileri alamayacağımızın tespitini pekala yetkili servis yapabilecek durumdayken telefonu bu şekilde göndermişler. Önceki şikayet yazımda da belirttiğim üzere telefonum açılıyordu ve içindeki kişisel bilgileri aktararak sağlam bir şekilde kargoladık. Şikayetimiz bazen telefonun kendi kendine kapanması ve tuşların takılmasıydı. Omix yetkili servise ulaşan kargo paketinin tahrip olduğu maalesef gizlemektedir. Kusurlu olan tamamen kendileridir. Ekteki video bugün gelen Yurtiçi Kargo yetkilisi ile birlikte açılmıştır ve telefonu servise gönderirken yazdığımız dilekçe mevcuttur. Bu şekilde geçiştirerek mağdur bırakıldık. Yetkililerden konunun çözümünü talep ediyoruz. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurduk. Omix sadece ürünü satıp daha sonraki şikayetler ile muhatap olmayacaksa bunu da bütün platformlarda anlatmak insani vazifem olacak. 5 bin liram çöp oldu sayelerinde...

Metin sonuçtan çok memnun

Metin
25 Şubat 2024 01:24
"Omix müşteri hizmetleri aradı duyarlılık larından dolayı teşekkür ederim benim sorunum kendini omix yetkili servisi gibi gösteren ama omix le alakası olmayan elktrofoni bilişim/Bursa firması"

Omix X600 Teknik Servis

Esra