Helin sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 12:42

27/03/2024 tarihinde İstanbul Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne diş ağrısı şikayetiyle başvurdum. Dr. L***** G***** Bey tarafından muayene edildikten sonra kanal tedavisi için başka bir bölüme sevk edildim ve kayıt açıldığı bilgisi verildi. Dışarı çıktığımda randevu almak istedim, ancak sistem izin vermedi. Bunun üzerine Dr. G*****'ın yanına tekrar gittim ve sistemde bir sorun olduğunu öğrendim. Ertesi gün MHRS'yi kontrol etmeye devam ettim ve 182'yi arayarak durumu bildirdim. Randevu alamadığımı söylediğimde, sistemde herhangi bir kaydımın olmadığı belirtildi. Hastaneye gidip doktorla görüşmem gerektiği söylendi. Yoğun iş temposunda olduğumu belirtmeme rağmen, hastanenin numarası verilerek Dr. G*****'a ulaşmam istendi. Hastaneyi iki gün boyunca aradım ancak hiçbir zaman telefonu açan olmadı. Müşteri hizmetleriyle iletişim kurduğumda ise, Dr. G***** Bey'i sormadan hemen telefon aktarıldı. Bu durum karşısında devlet çalışanlarının tutumunu ve insanları uğraştırmalarını eleştiriyorum. Keşke verilen maaşın hakkını vererek çalışsalar ve sadece gün doldurmak yerine görevlerini layıkıyla yerine getirseler.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Okmeydanı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Randevu Sistemi Sorunu

01 Ağustos 2024 15:39

Okmeydanı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Doktoru İlgisizliği

11 Nisan 2024 11:12

Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Hastane Randevu Sistemi Mağduriyeti: Acil Durumda Çözüm Bulamama

28 Haziran 2024 03:25
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Saygısız Ve Aşağılayıcı Davranışıyla Karşılaştım

15 Eylül 10:33