Okmeydanı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Doktoru İlgisizliği

11 Nisan 2024 11:12

Okmeydanı'da **** ******* adında bir diş doktoruna gittik. Muayene etti 2 hafta sonrasına kanal tedavi için gün verdi. Bu arada ben Kağıthane'de oturuyorum ve aracım yok çalışan biriyim sürekli müsait olamıyorum. Randevu günüm geldi kendisine gittim randevuma geç kalmadım beni içeri zar zor aldı. Yok işte işlemin kısa olmasaydı almazdım ileriye tekrar randevu verirdim gibi saçma cümleler kurdu.

Sizin zevkinize göre işten izin alıp toplu taşımalarla yol gelip gidemeyiz. Herkesin sorumlulukları var. Randevuma geç kalsam neyse hatta benden önceki kişinin de işlemi bitmemişti bir de onu bekledim 10 dakikaya yakın. Doktora gidip geldikten sonra randevularının neden boş olduğunu anlamış oldum.

Biraz daha işini severek yapmasını kalpten diliyorum. Allah kimseyi bu doktora düşürmesin dişimde ki ağrıda geçmedi. En sonunda işlem bitti röntgen çekildim göstermene gerek yok diyerek hastaneden gönderdi. Sanırım röntgene benim bakıp anlamam gerekecek. Şimdi doktorluğa hazırlanıyorum röntgeni anlamak için.

Helin sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 12:42