Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Ok Roses 21 Günde Gelen Eksik Sipariş Ve Üslupsuz Çalışan

28 Eylül 2023 18:43

07.09.2023 tarihinde verdiğim sipariş 28.09.2023 tarihinde elime ulaştı. İletişime geçmeye çalıştığımda ya geç cevap aldım ya da hiç cevap vermediler. Aradığımda ise "sürekli aramayın" dendi. Ürünler gelmesine geldi ama eksik geldi. Aynı zamanda 8 ürünü minicik kutuya sığdırmaya çalışmışlar ve hepsi birbirine girmiş, kolyeler ayrılmıyor birbirinden. Video çekip attığımda kutudan takı çıkarmayı bilmediğim söylendi. Düzgün çıkarmam gerekiyormuş. İade sürecinin başlatılmasını istedim doğal olarak. İade yok dendi. Özel sipariş olanlar kalsın diğerlerini iade edeyim dediğimde de "seviyeyi düşürmeyeceğim" cevabını aldım. Sayın yetkili eğer yazdığımı okuyorsanız, biz sizinle konuşurken gülüyorduk. Çünkü bir "kuyumcu" nun 8 parça ürünü tek kutuya doldurduğu ve bir de çıkaramamışsınız demesi bizce çok komikti. Seviyeden kasıtları nedir hala anlayamadık. Kurumsallık ve profesyonellikten bu kadar uzak olmak takdir edilesi gerçekten. 1 kuruşumu yedirmeyeceğim size.

profile profile profile
28 Eylül 2023 19:45

Şirketin üslubu ektedir. Şikayetimi yazar yazmaz bana ekran görüntüsü atıp kavgaya devam ediyorlar. Özgürce fikrimi beyan edebileceğim bir sitede, kaldı ki bu konudan şikayetçi ilk kişi değil tam 211. Kişiyim, karalama yaptığım gerekçesiyle iade talebimi iptal ediyorlar. Üzgünüm hanımefendi, önce benimle kavga edip sonra seviyeyi düşürmeyeceğim diyerek teknik ekibe aktarıp üstüne hakkımı arayınca iptal ettim deyip geri çekilemezsiniz.

29 Eylül 2023 00:14 (Şikayetten 5 saat sonra)
29 Eylül 2023 00:57

Siz bu sayfadaki şikayetlerin her birinin altına ve dahi bana özel olarak "210 tane şikayet bir başarıdır" diye bir cevap verdiniz, veriyorsunuz. Hanımefendi herkes üslupsuz olduğunuzu söylerken tek tek cevap yazmışsınız ancak kimseden özür dilememişsiniz, herkesle kavga etmişsiniz. Daha önce de söyledim size, özür dilemek sizi küçültmezdi. Kimseden özür dilemeyen, tüm şikayetlerin altında mağdur insanlarla kavga eden birinin sözünün kıymeti olabilir mi? Satıcının kutu böyle değildi demesi mi daha önemli yoksa alıcının benzer olaylar 200 kez vuku bulmuşken eksik ürün gönderildi, kusurluydu demesi mi? Siz herkese yasal platform tehdidi savurmadan önce lütfen önce üslubunuza çeki düzen verin daha sonra da beni şikayet edersen işini çözmem tavrının ne kadar absürt olduğunu bir gözden geçirin. Siz "işletmemize mesaj atmayınız" deme hakkına sahip değilsiniz, halihazırda 21 gün olmasına rağmen teslim edilmemiş 1 ürünüm varken, sizden açık açık iade talep ediyorken benimle muhatap olmak zorundasınız. İş hukuku da mesafeli satış sözleşmesi de bunu taahhüt eder. Daha önce de söylediğim gibi özel tasarım olmayan 6 ürünün iadesini talep ediyorum ben. 4500 lirayı alıp daha sonra da para iadesi yapmamak için kavga çıkarmak hiç hoş bir davranış değil. Bence düşmana da şikayete de ihtiyacınız yok sizin, kendi kendinize yetiyorsunuz.

01 Ekim 2023 22:37
01 Ekim 2023 22:53

"Neredeyse tamamı özel tasarım üründür" cümlenize değinmek isterim. (Tüm bilgileri firmanın sitesinden edindim.) -Kalp charmlı kelepçe (ayarlanabilir yazılmış ancak standart gönderilmiş, videodan tek parça olduğunu görmek görmek mümkün) -Taşlı kristal kalp bileklik (ayarlanabilir) -Nazar boncuklu yonca bileklik (ayarlanabilir, henüz kargolanmadığı için yorum yapamıyorum) (! ) -Full kalpli bileklik (ayarlanabilir) -Full kalpli halhal (ayarlanabilir) -Sallantılı harf kolye 2 adet (boy ayarlanabilir, harf kolye ucudur özel tasarım olarak nitelendirilemez) -Mors alfabesi isim bileklik (kişiye özel tasarım) Yargı karşısında görüşmek istiyorsanız ki sürekli bu konuda ısrar ediyorsunuz tüm "deliller" aleyhinizde olduğu halde, hayhay şu an Tüketici Hakem Heyeti'ne yarın da avukatıma taşırım konuyu. Yok üslupsuz ve haksız olduğunuz için özür dileyip para iadesi yapacaksanız ona da hayhay. Tercih sizin hanımefendi.

Yorumlar (7)

Begüm

Merhaba tekrar, mailinizi yazarsanız size dönüş yapayım mailden. Biz avukatım ile gerekli yerlere başvuracağız sizi de dahil edelim, herhangi bir ücret talep etmeyeceğiz içiniz rahat olabilir. Yeter ki insanlar bu kadar kolay mağdur edilmesin.

Burçak

Merhabalar, ben yanıtınızı görmemişim çok üzgünüm. 1 yıl geçti bahsettikleri kargoya verilen ürün hala gelmedi ve iletişime de geçilmedi. Sizde durum nedir merak ettiğim için sormak istedim. İyi günler dilerim

Emre
Emre
Şikayeti Çözüldü

Merhaba geri dönüş alabildiniz mi veya dava süreci devam ediyor mu eğer ekleyebilirseniz beni de ekleyin gerekirse tüm avukat parasını üstlenirim sadece biraz vaktim kısıtlı ilgilenemiyorum

Begüm

Aynı şeyler bana da söylendi. Bakın bir psikolog olarak bu tarz insanların yansıtma savunma mekanizması yaparak " sanki tüm hatanın müşterilerinde olduğunu söyleyerek" insanları mağdur ettiğini gözlemliyorum. Hem insanların parasını hem de psikolojik olarak müşterilerini heba etmekten geri kalmıyorlar yasal olarak avukatımla süreç başlatacağım isterseniz bana geri dönüş yapabilirsiniz.

Burçak

Merhabalar, çok memnun olurum. Eksik gönderdikleri ve AA daha size ulaşmadı mı dedikleri ürün hala ortada yok. Parayı alıp kenara çekildiler resmen. Tüketici Hakem Heyeti şikayetimi oluşturdum. Bu insanlara bir bedel ödetmek konusunda çok ama çok kararlıyım.

Beyza
Beyza
Şikayeti Çözüldü

O kadar katılıyorum ki her yazdığınıza. Benim de siparişim geç geldi ve hep geç cevap aldım veya alamadım. Kolye geldikten sonra ilk takışımda kırıldı şu an tamir için almıyorlar ve tehdit ediyorlar saygısız konuşuyorlar hakaret ediyorlar psikolojimi bozdular resmen

Burçak

Herkes mağdur edilmiş ancak işletmenin üslubunu ya da tavrını değiştirmeye niyeti yok sanırım. Hiçbir şekilde muhatap olmuyorlar hala. Parayı aldık siz şikayet etseniz ne olur düşüncesindeler galiba.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sorunları Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

24 Ekim 2024 11:44