Ödeal Pos Cihazının Arızası Ve Ödeme Sıkıntıları

Yunus
17 Haziran 2024 13:12

İlk sorunum pos cihazı. Sorun yaşamamak için en iyisi hangisi diye sorup en iyi pos cihazını istedim. Bunun için fazla para ödedim ve pos cihazından sürekli sorun yaşıyorum. İş saati yoğunluk saati bir arıza veriyor. Bütün işimi bozuyor, kaç kere servis kaydı açtım, geliyorlar posu alıyorlar. Gidiyorlar, 5 saat possuz kalıyorum. Getiriyorlar, yaptık diye yine aynı sorun. Ne posu tamir edebiliyorlar ne de yenisini veriyorlar. Sürekli sorun yaşıyorum. Mağdur oluyorum, müşterilerimi mağdur ediyorum.

İkinci sorunum pos ücretleri çok geç yatıyor. En geç 9'da hesaba yatırmaları gerek. Posların ödemesini ertesi gün saat 10 ile 14 arası yatırıyorlar, geç yatırıyorlar. Cumartesi pazar zaten yatırmıyorlar. Bayramlarda, seyranlarda yatırmıyorlar. Tamam, resmi tatil ama bütün esnaflar çalışıyor. Esnafa hitaben iş yapıyorsunuz. Banka anlaşmalı poslar bile tatillerde yatırıyor, Ödeal hiçbir tatil aktivitesini kaçırmıyor. 23 Nisan'da bile yatırmıyorlar. Yakında 14 Şubat, 1 Nisan gibi günleri de tatil yapacaklar diye düşünüyorum. Çok rahat bir firma Ödeal.

En kısa sürede sorunların giderilmesini istiyorum.

17 Haziran 2024 13:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)
25 Haziran 2024 09:48

Merhaba, Tarafınız için alınan aksiyonlar iletilmiştir. Saygılarımızla

Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:48

Ödeal Pos Cihazı İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Soner
30 Ocak 2025 13:22
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
27 Temmuz 2023 11:04
"Gamze hanıma yardımlarından dolayı teşekkürler ederim"
Sirin sonuçtan hiç memnun değil

Sirin
28 Haziran 2024 18:34
Ödeal'ın İlgisizliği Ve Servis Sorunu!
Ödeal'ın İlgisizliği Ve Servis Sorunu!
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
25 Nisan 2024 19:31