Ödeal E-fatura Pos İptal Hakkında

Merhabalar 12/12/2023 tarihinde üyeliğimi başlattığım pos için açılan e fatura portalına defalarca bildirmeme rağmen çözemediler ve iptal etmek istedim 48 saat içinde iptal edilir denilmesine rağmen iptal edilmedi. Hala faturalarım oraya düştüğü için diğer faturalarıma da ulaşamıyorum. Ve depodan gelen faturaları kontrol edemiyorum ve iptallerini gerçekleştiremiyorum. Acilen GİB ten iptal edilmesi ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

30 Aralık 2023 10:49

Merhabalar günlerdir iade etmeye çalıştığım e fatura pos ürünümün iptali gerçekleşmesine rağmen bugün bana Ödeal isimli kuruluştan 86.42 TL lik bir fatura yansıtılmış. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde alınmayacak diye belirtilmiş ancak ben bu faturanın tahsil edilmeyeceğine dair bir belge talep etmekteyim. Bu şikayetinde fatura ücretini talep etmeleri halinde mahkemelerce kanıt olması açışından ve bugün 30/12/2023 saat 10:31 tarih ve saatli müşteri hizmetleri ile konuşma kaydımın da saklanmasını istemekteyim.

29 Aralık 2023 13:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Değerli Üye İş Yerimiz, Geri bildirimleriniz bizim için değerlidir. Görüşlerinize değer veriyoruz. Talebiniz, ilgili ekiplerimiz tarafından özenle incelenerek tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Sizlere en kısa sürede yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Ödeal Ödeme Kuruluşu A.Ş

29 Aralık 2023 15:44

Merhaba Alper Bey, Tarafınız için alınan aksiyonlar iletilmiştir. Saygılarımızla

2 Ocak 2024 09:25

Merhaba Alper Bey, Konu ile ilgili tarafınıza SMS yönlendirilmiştir. Saygılarımızla

Ödeal Pos Cihazları Ve E-Fatura Sorunlarıyla Mağduriyet

"Çözüm için teşekkür ederim"

Ödeal Pos Cihazları Ve E-Fatura Sorunlarıyla Mağduriyet

Ödeal Pos Makinesi İptal Etmiyorlar

"Firat beye çok teşekkürlerimi sunarım inasallah bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayız"

Ödeal Üyelik İptali Yapılmıyor, Sorunlar Çözülmüyor

"Üyelik iptali gerçekleştirdiğiniz için teşekkürler"

Ödeal Pos Cihazı Ve E-Fatura Portalı Sorunlarıyla Boğuşuyorum

Ödeal pos cihazı mevcut, ilk başta bu pos cihazı ile e-fatura portalı da açılacağı söylendi. Biz bu portalın kapatılması...

Ödeal Yanlış Bilgilerle Beni Yanıltıp Fazla Ücret Talep Ediyor.

Ödeal YanlışBilgilerle Beni Yanıltıp Fazla Ücret Talep Ediyor.

Burak