Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank 3 Gün Uğraşıp Müşteri Olamadım

Cansel
22 Ağustos 2023 09:12

Odea banka 3 gün müşterisi olmak için yüksek çaba sarf edip (uygulasınlar sistem sürekli hata verdi) sonuç olarak ne oldu. Müşteri olamadım neden olamadım eğitmenim ve online verdiğim eğitimlerde para hesaba geliyor ve bazen hesap hareketlerim normal olarak yüksek oluyor. Bunu açıklamış olmama rağmen güvenlik sebebi olarak red edilmiş, şaka gibi, bir gün bile faturamı dahi geciktirmemiş faturanın kesildiği gün direk ödeyen ben,4 ayrı banka ile çalışıp tek bankadan 295,750 TL lik kredi kartı kullanıp her ay ne kadar harcarsam harcayayım borcun asgarisini değil tamamını ödeyen ben, kredi puanı çok yüksek olan ben, her gün bankalar tarafından adınıza hiç bankaya gitmeden 100 bin tl krediniz hazır diye aranan bana güvenlik sebebi ile hesap açılmadı, pardonda benden daha güvenilir müşteri portföyü mü var ki şaka gibi tam bir hayal kırıklığı faiz oranı güzel diye bankanızı tercih etmek istedim. Vadeli hesabını kullanmak istediğim banka beni 4 gün oyaladı üstüne müşteri olarak kabul görmedi. Dün 2 bankadan daha hesap açtım onlar güvenilir bulmuş sağ olsunlar vadeli mevduat hesabımı bir süre o iki banka ile yapacağım teşekkür ederim Odeabank!

22 Ağustos 2023 09:28 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

24 Ağustos 2023 15:03

Merhaba, Müşterimiz sitenize iletmiş olduğu mesaja istinaden bilgilendirilmiştir. Saygılarımızla, Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

Suat sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank Bankanın Müşteri Hizmetleri Ve İşlem Limitleriyle İlgili Şikayetler

02 Ocak 2024 12:02
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank Hesap Açma Zorluğu

Muhammed
27 Haziran 2023 10:53
Seyithan sonuçtan çok memnun

Seyithan
20 Aralık 2023 11:00
"Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmeden memnun ayrıldım. Teşekkürler"

17 Nisan 13:39