Tarkan sonuçtan çok memnun

Obilet.com Üzerinden Alınan Otobüs Bileti Ve Otobüsün Yolcuyu Almaması
Tarkan
28 Şubat 2024 19:52
Tarkan'ın Teşekkür Mesajı
“Ayrıca firma gerekli hassasiyeti göstermezken obilet.com sorumluluğu alarak verilmeyen hizmetin bilet ücretinin iadesinde bulunmuştur. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.”

24.02.2024 tarihinde Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinden İstanbul'a gitmek için obilet.com üzerinden saat 01:15 için bir bilet aldım. Ancak Kamil Koç firmasının hizmetlerini sunan obilet.com aracılığıyla aldığım bu biletle seyahat edememiş bulunuyorum. Belirlenen durakta, yarım saat öncesinden orada bulunmama rağmen otobüs gelmedi ve ben mağdur oldum. Şikayetimi firma yetkililerine ilettiğimde, firma tarafından hiçbir kanıt sunulmadan Plovdiv'e girildiği belirtilerek cevap verildi. Ancak ben esas şikayetimi 14017615 referans numarası ile obilet.com'a bildirdim. İlk yanıtlarında Kamil Koç'un sözlü beyanını tekrarladılar. Bunun üzerine, aracı firma olarak durakta otobüsün bulunduğunun kanıtını talep ettim ve haklarımı aramalarını istedim. Şimdi ikinci başvurumun sonucunu bekliyorum. Eğer yine benzer bir yanıt alırsam, her iki firmayı da Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim. Çünkü elimde kanıtlar ve tanıklar mevcut. Ancak bu durum, iki firmanın bir müşteriyi nasıl yanıltabileceğinin çarpıcı bir örneğini oluşturuyor. Obilet.com'un amacı bu olmasa da, Kamil Koç'un asıl kusurlu olduğu bir durumda, obilet.com'un müşteri memnuniyetini gözeterek hareket etmesi ve sorumluluk alması gerekirken, firmanın ifadelerini sadece kopyala-yapıştır yöntemiyle iletmeleri, dolaylı olarak bu yanıltıcı süreci desteklemiş oluyor. Booking.com örneğini sıkça anlatırım; Booking.com, müşteri memnuniyetini ve her şeyin yolunda olduğunu teyit etmeden ödemenin firmaya geçişini sağlamıyor ve karar verici olduğunu gösteriyor. İşte aracı olmanın bilinci budur. Not: Obilet üzerinden alınan bilet ekte yer almaktadır.

28 Şubat 2024 20:36 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

28 Şubat 2024 20:36

Merhaba Tarkan Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Tarkan
28 Şubat 2024 20:44

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
14 Haziran 2024 20:54

Mansur
27 Eylül 2023 17:45
Günay sonuçtan çok memnun

Günay
27 Kasım 2024 13:44
"Keşke problemler buraya yansımadan şikayete dönüşmeden çözümlense bizlerde sürekli çözüm aramak için bu kadar uğraşmasak ama iyi ki bu platform var ve anında çözüm sürecine giriliyor. Sorunum çözüldüğü için teşekkürler."
Atila sonuçtan çok memnun

Atila
18 Ocak 2024 12:18
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Kasım 2024 13:37
"Obilet iade işlemini gerçekleştirdi. Ayrıca müşteri temsilcisi de gerçekten ilgilendi. Teşekkür ediyoruz."
Kamil Koç İle Yolculuk Kabusu: Hakaret Ve Mağduriyet