9 Şubat 2024 14:191.135

Obilet'ten almış olduğum uçak biletimin uçuş gününü değiştirmek zorunda kaldım Obilet'i arayarak uçuşu değiştirmek istediğimi söyledim ve yardımcı oldular. Fakat uçuş biletinin faturasını istediğimde bana iki ayrı tarihte uçuş yapmış gibi iki ayrı fatura gönderdiler. Diğer faturamı iptal edip uçuş günümdeki faturayı istediğimde yardımcı olmuyorlar sadece özür diliyorlar. Kurumuma fatura ibraz edemediğim için yol paramı alamıyorum.

11 Şubat 2024 13:45

9 Şubat 2024 19:09 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

9 Şubat 2024 19:20

Merhaba Ercan Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

9 Şubat 2024 19:24

Cevap olarak eski faturayı iptal edip yeni faturayı gönderemeyeceklerini söylediler ve özür dilediler fakat diledikleri özür benim zararımı karşılamadı.

9 Şubat 2024 19:30

Bana ilk başta yeni faturanın geleceğini söylediler fakat sadece uçuş gününe ait bilet değişiklik faturası gönderdiler.

9 Şubat 2024 19:33

Bundan sonra Obilet'i kullanmayacağım. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim.

Obilet Fazla Para Alıp Eksik Fatura Kesti

12 Şubat 2024 17:01628

"Teşekkürler bekliyorum."

Obilet Uçuş İptali Sorunu!

1 Temmuz 2024 00:08504

Almış olduğum uçak biletinin saatinin iptal edildiğine dair mesaj geldi. Bir süre sonra da bana sorulmadan farklı bir sa...

Obilet Bilet Değişimi İlgisizliği

7 Haziran 2024 22:31273

Obilet firmasından aldığım uçak bileti tarihinin değişimi için yardım istediğimde karşılık alamıyorum. Size dönüş yapıla...

Obilet Bilet Değişimi İlgisizliği

Uçak Bileti Değişikliğinde Hatalı İşlem Ve Ek Ücret Sorunu

23 Eylül 2025 22:10454

"Obilet firmasından arayan B** bey mağduriyetim ile ilgili yetkili bir kişi olarak aradı. Sorunum konusunda yeterli bilgiye sahip olarak yaşanan sorunun nereden kaynaklandığını izah etti. Mağduriyetimin bir kısmını da olsa müşteri memnuniyeti açısından hesabıma kişisel kupon kupon yüklemesi gerçekleştirdi. Kurumsal bir firmaya yakışan bir yaklaşım sergileyen B** bey ve Obilet firmasına teşekkür ederim."

Uçak Bileti Tarih Değişikliği Sorunu

17 Mart 2025 21:13950

Obilet uygulamasında uçak biletimin tarihini değiştirmek istiyorum ama biletimi iptale yönlendiriyor ve para iadesi yapm...

Uçak Bileti Tarih Değişikliği Sorunu

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı