Ercan sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 14:19

Obilet'ten almış olduğum uçak biletimin uçuş gününü değiştirmek zorunda kaldım Obilet'i arayarak uçuşu değiştirmek istediğimi söyledim ve yardımcı oldular. Fakat uçuş biletinin faturasını istediğimde bana iki ayrı tarihte uçuş yapmış gibi iki ayrı fatura gönderdiler. Diğer faturamı iptal edip uçuş günümdeki faturayı istediğimde yardımcı olmuyorlar sadece özür diliyorlar. Kurumuma fatura ibraz edemediğim için yol paramı alamıyorum.

11 Şubat 2024 13:45

09 Şubat 2024 19:09 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

09 Şubat 2024 19:20

Merhaba Ercan Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

09 Şubat 2024 19:24

Cevap olarak eski faturayı iptal edip yeni faturayı gönderemeyeceklerini söylediler ve özür dilediler fakat diledikleri özür benim zararımı karşılamadı.

09 Şubat 2024 19:30

Bana ilk başta yeni faturanın geleceğini söylediler fakat sadece uçuş gününe ait bilet değişiklik faturası gönderdiler.

09 Şubat 2024 19:33

Bundan sonra Obilet'i kullanmayacağım. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim.

Hamit sonuçtan memnun

Obilet Bilet Değişimi İlgisizliği
Tahir sonuçtan memnun

Tahir
23 Eylül 2025 22:10
"Obilet firmasından arayan B** bey mağduriyetim ile ilgili yetkili bir kişi olarak aradı. Sorunum konusunda yeterli bilgiye sahip olarak yaşanan sorunun nereden kaynaklandığını izah etti. Mağduriyetimin bir kısmını da olsa müşteri memnuniyeti açısından hesabıma kişisel kupon kupon yüklemesi gerçekleştirdi. Kurumsal bir firmaya yakışan bir yaklaşım sergileyen B** bey ve Obilet firmasına teşekkür ederim."
Selda sonuçtan memnun değil

Selda