Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Obilet Otel Rezervasyonu Problemleri

Obilet Otel Rezervasyonu Problemleri
13 Temmuz 2024 15:49

Obilet üzerinden yapmış olduğum 4 günlük rezervasyonumu 1 gün erken sonlandırmak istedim. Saatlerdir ücret iadesi ve iptal için cevap bekliyorumki otelden çıkabileyim fakat her seferinde acentelerinin dönüş yapmadığını söylüyorlar. Müşteri temsilcisi arkadaşlar gayet kibar ve saygılı fakat herhangi bir sonuca ulaşamadığım gibi saatlerim gitti. Obilet gibi büyük bir firmanın böyle bir şeyi çözemeyip beni oyalaması ve 1 günlük iadeyi bile yapamıyor olmasını garipsedim. Obilet firmasından otel rezervasyonu yaparken iki kere düşünmem gerektiğini tecrübe etmiş oldum. Acilen çıkışımın ve para iademin yapılmasını rica ediyorum.

13 Temmuz 2024 16:32 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

13 Temmuz 2024 17:49

Hala beklemekteyim fakat hiçbir çözüme gidilmedi. Obilet'ten artık bu konuyu çözmesini rica ediyorum.

13 Temmuz 2024 18:24

Obilet müşteri hizmetlerini arıyorum hala beklemeniz gerekiyor diyorlar. Otelden çıkacağımı söylememe rağmen öğlen saatlerinden beri bekletiyorlar. Beni ve ailemi mecbur bir şekilde bir gün daha konaklattılar. Böyle hizmete yazıklar olsun.

13 Temmuz 2024 20:20

Çıkış yapılması durumunda ücret iadesi yapılamayacak diye cevap geldi. Bu cevabın gelmesi için yaklaşık 7 saat beklettiler. Zaten akşam oldu ve dediğim gibi konaklamak durumunda kaldık. İade yapılamayacak diye direkt söyleselerdi en azından uğraşmazdım. Bu kadar kötü bir firma deneyimi yaşatmak gerçekten ayıp.

15 Temmuz 2024 20:40

"Teşekkür ederim"
Smart sonuçtan çok memnun

Smart
27 Aralık 2024 16:57
"Merve hanıma çok teşekkür ederim."
Havva sonuçtan memnun

Havva