Obilet O-Biletten Bilet Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

30 Mayıs 2024 13:06361
Gülay'ın Teşekkür Mesajı
Birsen Hanım'a samimiyeti, içtenliği için çok teşekkür ederim. Böyle kaliteli insanlar sarsın dört bir yanımızı.🤲♥️♥️

Obilet üzerinden Kamil Koç firmasından 14 gün sonrası için bilet aldık, eşim yanlışlıkla akşam saatine alacağına sabah saatine almış. Aynı dakikada iptal etmeye kalktığımızda, iki kişilik bilet için 900 lira kesintisi yapacaklarını söylediler, Tüketici Hakları' nı aradığımda bilet üzerinde ne yazıyorsa o geçerli dedi. ( TV de alt yazı geçerde kimse okuyamaz ya onun gibi bir şey:) ) ) ). ) Buraya yazma amacım yanlışlıkla aman ha internet üzerinden o-Biletten bilet almaya kalkmayın sonrasında ufak bir yanlışlık için yüklü bir ücret ödersiniz. Devir çok değişti, çok. Atı alan Üsküdar'ı geçiyor. Velhasıl ben ücreti ödememek için ertesi gün sabah 05.30 a değiştirdim. Sefer olursa değişiklik yapıyorlarmış, aman siz. Siz olun dikkatli inceleyin.

30 Mayıs 2024 13:20 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

30 Mayıs 2024 18:01

Merhaba Gülay Hanım, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Gülay
30 Mayıs 2024 18:37

Obilet Kamil Koç 2 Haftadır Bilet İademi Yapmıyor

6 Ekim 2023 22:01483

"Obilet tarafından arayan Müşteri temsilci beyefendiye teşekkür ederim keşke herkes onun gibi bilgili ve karşısındaki insanların aklındaki bütün soru işaretlerini götürüp net cevaplar vere bilse onun sayesinde bütün soru işaretlerimi hallettim sanki müşteri değil kendisi olayı yaşamış gibi düşünen elinden gelen her şeyi yapan sorun çözümüne odaklı o bilete bu şekilde bilgili bir temsilci çalıştırdığı için teşekkür ederim"

Obilet Kamil Kocun 1.30saat Gecikmesine Rağmen İptal Ve İademi Yapmaması

9 Eylül 2023 14:35793

"Kamil koc para iadesi yapmadı ama Obilet kendi şirketi üzerinden mağdur olmamam için ödeme yaptı. Teşekkür ederim"

1 Destek

Obilet İptal Deyip İptal Edilmemesi

19 Haziran 2024 13:23196

"Müşteri temsilcisine teşekkür ederim bir gün için inceleyip sorunumu çözdü"

Obilet İptal Deyip İptal Edilmemesi

29 Mayıs 2024 17:46310

obilet.com'dan bilet aldık. Her şey tamamdı, sefer iptal mesajı geldi. Bu arada bileti alırken iptal garantisi parası öd...

Otobüs İptali Ve Yetersiz Bilgilendirme

25 Mart 2025 15:15295

Obilet üzerinden bilet aldım fakat beni bir buçuk saat kala Kamil Koç'tan aradılar ve otobüsünüz iptal dediler. Ne Obile...

Otobüs İptali Ve Yetersiz Bilgilendirme

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı