Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Obilet Gerekli Adımların Atılmasını Talep Ediyorum!

13 Temmuz 2024 22:10
12 Temmuz 2024 20:42

Obilet sayesinde yaklaşık 8000 TL maddi zararım var bunu daha önce yaşamamıştım yaşamak da istemiyorum bu maddi zararın karşılanmasını talep ediyorum Azerbaycan havayolu şirketinden yaklaşık 10.300 TL Karşılığında biletleri tekrar yeniden almak zorunda kaldık üç kişiden yaklaşık 7000 illa 8000 civarında maddi zarara uğradım bunun karşılanmasını talep ediyorum

12 Temmuz 2024 22:09
obilet-oh-bilet-olmus-vatgerekli-adimlarin-atilmasini-talep-ediyorum-3.jpg
obilet-oh-bilet-olmus-vatgerekli-adimlarin-atilmasini-talep-ediyorum-2.jpg
obilet-oh-bilet-olmus-vatgerekli-adimlarin-atilmasini-talep-ediyorum-1.jpg

Talep

13 Temmuz 2024 22:21 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

13 Temmuz 2024 23:06

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

13 Temmuz 2024 23:24

Kesinlikle o biletle tekrar uçmayacağıma emin olabilirsiniz Obilet firması sorumlulu ajet firmasına atıyor ama ben biletimi a jetten değil o biletten aldım sattığı biletin arkasında durması gerekiyor benim ajet firmasına talep oluşturma söylediler ama benim muhatabım ajet değil Obilet yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim

Yiğit
Yiğit

Sorunlu olan Obilet aynısını bana yaptılar 1 harften dolayı bilet düzeltmedi yapmadı

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Bilet İptalinde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Ücret İadesi Talebi

Muhammed
02 Temmuz 2025 12:32
bilet-iptalinde-yasanan-iletisim-sorunlari-ve-ucret-iadesi-talebi-1.jpg
Zöhre sonuçtan memnun

Zöhre
01 Ağustos 2025 23:02
"Para iadesi yapıldı ve hediye çeki vereceklerini söylediler. Teşekkürler"