Busra sonuçtan çok memnun

Obilet En Arka Koltuk Sorunu

Obilet En Arka Koltuk Sorunu
16 Haziran 2024 13:47
Busra'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim çok saygılı ve anlayışla karşılandım”

Obilet uygulamasından aldığımız 38 ve 39 numaralı koltuklar, en arkada cam kenarı 2 kişilik olarak gösterilirken, arabaya bindiğimizde son arka tarafın birbirine bağlı 4 kişilik olduğunu gördük. Madem 4 kişilik, neden fotoğraflarda bunu belirtmiyorsunuz? Ayrıca, 38 numaralı koltuk direkt koridor kısmında yer alıyor. Müşterinizin keyfi olmadığı sürece nasıl bu kadar memnun olabiliyorsunuz? Koridor kısmında yer alan koltuğun ikram verilse koyacak yeri yok ve kaza olsa güvenliği yok. Evet, kemer takın diyeceksiniz, haklısınız, ama bir daha böyle koltukları herhangi bir bilet sitesinde belirtin. Bilseydim almazdım. Bu durum nedeniyle Obilet benim için artık tercih edilmeyecek bir platform oldu. Umarım bu durumu dikkate alırsınız. Tabii ki herkesin ekmek parası ama lütfen parayı veren de biziz.

16 Haziran 2024 13:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

16 Haziran 2024 15:59

Merhaba, İletişim numaranız üzerinden sizleri birçok kez aradık ancak ulaşamadık. İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili görüşmek için sizlere en kısa süre içerisinde tekrar ulaşmaya çalışacağız. 📞 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

17 Haziran 2024 10:50
17 Haziran 2024 10:53

Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim çok saygılı ve anlayışla karşılandım

03 Temmuz 2023 12:46
Obilet Olmayan Koltuk Satıyor
Merve sonuçtan memnun

Merve
07 Eylül 2024 14:50
"Obilet kısmi olarak kupon iadesi yaptı müşteri temsilcisi çok tatli bayandı ona ayrıca teşekkür ederim böyle çalışanlarınız çoğalması dileğiyle."
Obilet'in Haksız Kazancı

03 Aralık 2023 15:36
Ümüt sonuçtan çok memnun

Ümüt
03 Temmuz 2024 23:24
"Sorun çözümü hızlı bir şekilde yapılmıştır. Teşekkürler..."
Obilet Koltuk Numara Şikayeti