Obilet 1 Saat Kala Alınan Bilet İçin 12 Saat İptal İade

Kenan
24 Şubat 2024 10:32

Obilet firmasından 23 Şubat saat 19.30 otobüsüne Akçay-İzmir bileti alacağımıza yanlışlıkla İzmir-Akçay şeklinde bilet aldık. Bileti sefer saatinden bir saat önce aldık. Terminale gittik ve hatayı fark ettik. Durumu düzeltmek için firmayı aramamız gerektiği söylendi. Biletin 12 saat öncesine kadar iptal ya da iade işlemi yapılabileceği belirtilmiş. Ancak bir saat kala yapılan işlem nasıl 12 saat önce iptal edilebilir? Böyle bir durumun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Ertesi gün Obilet'ten aradılar ve müşteri temsilcisine durumu anlattım. Bir saat kala bileti aldığımı, nasıl 12 saat önce iptal edebileceğimi sordum. Otobüsün zaten boş olduğunu, son koltuklar dolu olsa bile iptal edilmemesine bir anlam verebileceğimi belirttim. Müşteri temsilcisi, yetkilisine sorup döneceğini söyledi. Ancak daha sonra bana dönüş yapamayacaklarını belirtti. Ben de telefonu kapattım. Bundan sonra firmalar dışında aracı kurumdan bilet almayacağım.

24 Şubat 2024 10:18

Otobüs hareket saatine 1 saat kala bilet aldık Akçay İzmir alacağımıza tam tersini seçmişiz İzmir Akçay almışız 30 dakika sonra o bileti aradık firmayı arayın 12 saat içinde iptal sağlanıyor dendi ben 1 saat önce bilet aldım benim 12 saat hakkı kullanma olanağın hiç yok ki ertesi gün Obilet ten aradılar 1 saat önce alınan ve suresi dolacak olan bilet nasıl 12 saat önce iptal ettireceğim diye sordum cevap alamadım hata yaptım nir daha fa firmanın kendisi dışında bilet almam

24 Şubat 2024 10:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

24 Şubat 2024 12:29

Merhaba Selçuk Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Sinem sonuçtan çok memnun

Obilet'te Biletim Yandı

Sinem
21 Eylül 2024 06:42
"Sorunumla ilgilenildi. Problemim çözüldü. İadem yapıldı. Müşteri temsilcisine ve Obilet'e bu ilgili tutumundan dolayı teşekkür ederim."
Kübra sonuçtan memnun

Kübra
31 Mart 2025 15:54
İade Garantisi Verilmeyen Bilet Ve İletişim Sorunları
Nursima sonuçtan hiç memnun değil

Nursima
20 Mart 2024 04:43
Obilet Ücretimi İade Etmediler
Sami sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 01:34
Obilet Firması Habersiz Biletimizi İptal Etti!
Poyraz sonuçtan memnun

Poyraz